Villa fra EDC

Fanøvej 3

7680 Thyborøn

1.745.000 kr.

4/3 rum, 176 m²

Oplagt at bruge som sommerhus – smagfuldt restaureret med omhu og omtanke

Det lønner sig at yde noget ekstra, og på en rolig, kystnær adresse i Thyborøn kan I høste gevinsten af en helt ekstraordinær indsats. Den smukke ejendom er renoveret med omhu og omtanke, og resultatet er en flydende grænse mellem klassisk stemning og moderne materialer.

Huset er standsmæssigt og be­lig­gen­heds­mæs­sigt helt oplagt at benytte som sommerhus. Men er også velegnet til­ud­lej­nings­em­ne eller blot dit nye hjem. Uanset hvilken vej I vælger, er huset lige til at flytte ind i. Bygningen fra 1939 er prototypen på den ikoniske mu­rer­mester­stil, som de omfattende opdateringer ikke viger en tomme fra. Hvor det har været muligt, har man endda valgt flotte materialer med rustik tyngde, og eksempelvis mahognivinduer og kobberdetaljer træder umærkeligt ind i det samlede billede. Også de praktiske omstændigheder er sikret med efterisolering samt udskiftning af tag og murværk, så villaens appel hviler på både funktionelle og æstetiske hjørnesten.

Inden døre kan I spore den røde tråd fra kælder til kvist, hvor den overbevisende planløsning sikrer fuld udnyttelse af samtlige 176 bo­lig­kva­drat­me­ter. Også her har man ydet en særlig indsats, og den stilrene indretning byder således på et smagfuldt, ensartet materialevalg med gyldne træflader til at bryde det hvide farveskema. Et enkelt værelse befinder sig i stueplan, mens førstesalen byder på yderligere to. Bemærk tagvinduerne og de blotlagte bjælker, og selvom loftet er ført til kip, sikrer diskrete akustikplader en unik og behagelig atmosfære.

I får ligeledes pæne badeværelser på begge etager, mens førstesalens store, lyse fa­mi­lie­ba­de­væ­rel­se tilmed har udgang til en tagterrasse. Opholdsrummene ligger i stueplan, hvor det store køkken-alrum placerer sig lige midt i boligen. Det naturlige lysindfald slår tonen an, og via glasdørene flyder lyset frit mellem køkkenet og den tilstødende dobbeltstue.

Som prikken over i’et tilbyder huset nemme, nydelige udeområder. Et lille stenbed med granitskærver pryder mod vejen, og bag huset finder I et lækkert, udfoldet gårdhavemiljø. Meget nemmere bliver det ikke, og med sine mange anvendelige ud­huskva­drat­me­ter byder ejendommen også på lidt ekstra overraskelser.

Thyborøn er en spændende fiskerby i udvikling - både i forhold til arbejdspladser og turisme. Udover indkøb, skole, dag­in­sti­tu­tio­ner fra 0-6 år, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, jernbane som offentlig transport m.m. har den især sit hyggelige og dynamiske havnemiljø.

Herudover har Thyborøn en helt unik beliggenhed i storslået natur helt ud til klitrækken og Vesterhavet og samtidig et skønt stykke strandbred ved indsejlingen til Limfjorden, hvor det er trygt at bade og opholde sig med børn.

Thyborøn er i stigende grad blevet en rigtig hyggelig ferieby for både store og små. I får selvfølgelig kort gåafstand til vandet – og det gælder både indsejlingen, fjordsiden og selve Vesterhavet, der tilsammen giver Thyborøn sin helt særlige karakter.

Vi kan kun opfordre jer til at kontakte EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00. Så arrangerer vi med glæde en fremvisning af denne spændende villa.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104876
Boligareal
176 m²
Vægtet areal
175 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
493 m²
Antal etager
3
Byggeår
1939
Ombygget
1975
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.193 kr.
Pris/m²
9.971 kr.
Pris
1.745.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
519 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.241 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.042 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00