Villa fra EDC

Vesterhavsgade 100

7680 Thyborøn

1.395.000 kr.

4/3 rum, 130 m²

Flexbolig eller udlejning: Opdateret ejendom direkte ved Vesterhavet

Med en både central og beliggenhed direkte ved Vesterhavet har denne indbydende villa i Thyborøn flere fortrin at bryste sig af, men det er ikke kun den gode adresse, som gør boligen til et godt bekendtskab. Det charmerende hus er nemlig flot opdateret og derfor lige til at flytte ind i, mens der tillige er anlagt en stor træterrasse i den græsbelagte have. Så uanset om I øjner mulighed for helårsbolig, feriehus eller måske en ud­lej­nings­e­jen­dom, er fundamentet helt på plads.

Det ligger i vejnavnet, at I kommer til at bo tæt ved Vesterhavet, og det er da også blot en enkelt klitrække, som adskiller jer fra stranden. Men selvom den utæmmede kyststrækning er et smukt bekendtskab, vil I nok oftest søge mod badestranden på fjordsiden, når I trænger til et dyp, og ligesom med alt andet i byen, kan I hurtigt spadsere derhen. På vejen passerer I lynhurtigt skaterparken, som hører til de nyere aktiver i byen.

Villaen ligger lidt tilbagetrukket på den 806 m² store grund, og den store græsbeplantede grund indrammes af et plankeværk, hvor du finder en låge med direkte adgang til diget. En del af den store træterrasse er ligeledes afskærmet, så I kan nyde et ganske ugeneret udeliv.

Med sin hvidmalede facade præsenterer villaen sig nydeligt og det gode første­hånd­s­ind­tryk er et fint forvarsel om den udmærkede boligstandard, som venter jer indenfor. Villaen er opdateret, og hvide vægge samt lyse parketgulve er gennemgående træk i de fleste rum. Boligen rummer 130 m², som breder sig over to etager, og dermed finder husets afdelinger deres naturlige plads. Villaens tre gode værelser ligger derfor samlet på førstesalen, mens opholdsrummene ligger i stueplan.

Her venter en skøn, lys stue, hvor karnapvinduet og brændeovnen er med til at sætte en klassisk stemning. Også en pænt opdateret køkken-alrum er der blevet plads til, og herfra har I direkte udgang til den store træterrasse. Ind­gangs­par­ti­et med bryg­ger­s­fa­ci­li­te­ter ligger i et inddraget baghus, og i forlængelse af bryggerset får I boligens badeværelse. Sidstnævnte er moderniseret i et rustikt udtryk, og der er blevet plads til både badekar og bruseniche.

Thyborøn er en spændende fiskerby i udvikling - både i forhold til arbejdspladser og turisme. Udover indkøb, skole, dag­in­sti­tu­tio­ner fra 0-6 år, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, jernbane som offentlig transport m.m. har den især sit hyggelige og dynamiske havnemiljø.

Herudover har Thyborøn en helt unik beliggenhed i storslået natur helt ud til klitrækken og Vesterhavet og samtidig et skønt stykke strandbred ved indsejlingen til Limfjorden, hvor det er trygt at bade og opholde sig med børn.

Thyborøn er i stigende grad blevet en rigtig hyggelig ferieby for både store og små.

Kontakt os hos EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104710
Boligareal
130 m²
Vægtet areal
126 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
806 m²
Antal etager
2
Byggeår
1937
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.658 kr.
Pris/m²
11.071 kr.
Pris
1.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-7,00 %
Liggetid
663 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.198 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.437 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00