Villa fra EDC

Julianelund 56, Tirsbæk Bakker

7120 Vejle Øst

7.495.000 kr.

7/7 rum, 227 m²
58 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 27. apr. 9:00 - 18:00

Et hjem, skabt med sans for detaljer & æstetik

VELKOMMEN
En villa der er skabt med sans for detaljer og æstetik. Hvor respekt for naturen spiller en stor rolle

Fantastisk bolig på 227m² spækket med lækre detaljer i det minimalistiske hus med en helt særlig atmosfære. Her bor du midt i et børnevenligt kvarter i Bredballe, mens udsigten til naturen og søen kan nydes fra husets terrasse og have. Boligen er opført i 2019, så indenfor venter jer et ind­flyt­nings­klart og topmoderne hjem med en for­æl­dre­af­de­ling, 4 gode værelser og et stort opholdsmiljø dertil.

Derudover kommer en dobbelt garage og en fantastisk have, med udsigt over Tirsbæk Bakker. Tirsbæk Bakker tager sit naturlige udgangspunkt, i områdets landskabelige og ka­rak­te­ri­sti­ske vådområder. Dertil kommer et større antal, af nyanlagte søer og enorme grønne friarealer som et led i en na­tur­genop­ret­tel­ses­pro­ces – og denne bolig har fordelen af at ligge i første række til denne udsigt.

Boligvejene på Julianelund, bugter sig smukt gennem landskabet. De kurvede boligveje skaber en naturlig ha­stig­heds­dæmp­ning og giver nogle unikke kig ned gennem boligerne, hvor ikke to steder vil opleves ens. Boligen er perfekt for familien med sans for æstetik og smuk arkitektur.

Den stilrene ejendom udmærker sig ved at have et gennemført valg af materialer, der udefra består af smukke lysegrå sten fra Strøjer Tegl, sort zink indfatning og ege­træs­la­mel­ler.

Indenfor fremstår huset smukt og gennemført hele vejen igennem fra grå klinker i alle rum, til beton fladerne på trappen og den gennemgående pejs og i køkkenet, såvel som med smukke hvide akustik lofter. Hall’en byder velkommen med sit nordiske udtryk, hvor glasparti mod betontrappen m. varme i trinnene, åbner rummet op. Den store grå tonet glasskydedør skaber et smukt skel fra hall til køkken.

Fra dobbeltgaragen er der direkte adgang til hall’en, og herfra ledes I videre ind i opholdsmiljøet, hvor køkken og stue er ud i ét. Køkkenet præsenterer sig med flotte, hvide fronter på den ene side samt et flot vinkøleskab og en ø med flotte grå fronter. Når det stilrene og nordiske går hånd i hånd skabes der i al sin helhed denne smukke unikke villa.

For­æl­dre­af­de­lin­gen på samme etage består af et soveværelse, der både har udgang til terrasse, walk-in-closet og eget badeværelse med badekar. Dertil er der i nederste etage yderligere et badeværelse og 3 værelser, som I kan indrette som børneværelser eller kontor samt et meget stort multirum som også kan fungere som kontor, foruden de 3 værelser.

Fra alrummet træder I ud på en stor terrasse, hvor sommeren kan nydes under åben himmel eller under den overdækkede del med sort Troldtekt. Haven er anlagt med sans for detaljer, hvor naturen gør sin indflydelse, smukke lyse søsten præger området under den store svævende terrasse samt mod vejen og ved ind­gangs­par­ti­et.

LEVERUMMENE
Husets hjerte er køkkenalrummet - her er højt til loftet og udgang til den sydvestvendte terrasse. Der er en fantastisk udsigt fra det skønne køkkenalrum og den store terrasse byder på ren nydelse af udsigt og mulighed for at indtage dagens måltider udenfor. Køkken-alrummet er beriget med en stor formstøbt beton biopejs der kan nydes fra køkken siden såvel som fra stuen.
På nederste etage finder man husets andet leverum, nemlig det store multirum hvor kun fantasien sætter grænser for hvorledes det kan udnyttes. Til de der sysler med en hobby er der yderligere et stort værksted.

KØKKENET
Køkkenet er fra Invita og byder på rigelig af opbevaring i de mange praktiske og velindrettede skuffer. Køkkenet er perfekt til de der værdsætter at kokkerere, underholde gæster ved spisebordet og byde på et koldt glas vin direkte fra det store integrerede vinkøleskab.
Alle hvidevarer er fra Siemens Studio Line, med sousvide og vakuumskuffe. Der er kogende vand til the fra den brunerede messing Quooker og integreret kaffemaskine.
Bordpladen på den smukke store ø på 3.60 m. fremstår som et møbel i rummet, med den smukke keramiske bordplade, der i sit udtryk henleder til en skulptur.

VÆRELSERNE
Fra køkkenalrummet er der adgang til for­æl­dre­af­de­lin­gen som indeholder soveværelse og et lækkert walk-in. Endvidere byder husets overetage på det smukke badeværelse med den imponerende brusekabine og flotte badekar, her opleves et smukt lysindfald fra bl.a. ovenlysvindue samt stort fast vinduesparti mod hall. Bag det store glasparti fra gulv til loft som danner væg ved det formstøbte badekar er der brus med Indgang fra både højre og venstre side. Her opleves igen hvordan glas åbner rummet op og giver mulighed for kig til de store smukke keramiske klinker på væggen i bruserummet, som er nemme at holde smukke og pæne ved hjælp af husets BWT-afkalknings anlæg.
Walk-in adskilles fra mellemgang med en gulv til loft, grå tonet glasskydedør. På nederste etage finder I to veldisponerede værelser med indbygget skabe samt endnu et skønt badeværelse med rainshower. De smukke gennemgående Gulvklinker i hele huset samt garagen er med epoxy fuger og varme.

UDERUM
Udenfor byder ejendommen på en grund på hele 886m², solrige ter­ras­se­mil­jø­er og en lækker dobbelt garage med carbonport. Ejendommen ligger på en udsigtsgrund, hvor der er mulighed for kig til den smukke natur, sø og de vilde heste der har adgang til en stor del af Tirsbæk Bakker. De mange stisystemer bugter sig igennem hele området og giver mulighed for en gåtur til Tirsbæk gods og strand på bare 20-25 min. Der er monteret LED lysstrimmel i Troldtekt loftet ved ind­gangs­par­ti­et samt ved den overdækket svævende terrasse. Der ligeledes har 2 stk. terrasse varmere fra Solamagic med fjernbetjening monteret i overdækket, der giver mulighed for hele året at nyde spiseområde samt et skønt glas vin med venner i loungemiljøet.

FACILITETER
Til ejendommen hører en skøn garage med klinkegulv og plads til to biler, samt god plads til opbevaring. Herudover et skønt bryggers med udsigt til den smukke natur og herunder et værksted men rig mulighed og plads til at lade sin indre handyman løs.

Så er du på udkig efter en ny og moderne bolig, opført i smukke omgivelser og med et kompromisløst materialevalg så er dette måske dit nye hjem!

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71700505
Boligareal
227 m²
Kælder
127 m²
Vægtet areal
276 m²
Rum/værelser
7/7
Grundareal
886 m²
Antal etager
2
Byggeår
2019
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
4.072 kr.
Pris/m²
27.156 kr.
Pris
7.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-12,00 %
Liggetid
225 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
375.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
42.523 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
34.585 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20