Villa fra EDC

Cedergangen 34

2300 København S

3.100.000 kr.

2/1 rum, 56 m²
105 visninger de seneste 24 timer

Fantastisk beligghenhed i Bastiansminde

Fantastisk og rolig beliggenhed i Bastiansminde – en af Amagers mest attraktive helårs­ha­ve­for­e­nin­ger. Foreningen har pæne, velholdte havegange, der er indlagt fjernvarme, der er fælleshus og foreningen bærer i det hele taget præg af, at beboerne vil i samme retning. Beliggende midt i haveforeningen finder du Cedergangen 34, inden man bevæger sig ind i huset bliver man mødt af en ugeneret forhave som er flisebelagt. Huset indeholder entre med plads til overtøj og sko, herefter et lyst soveværelse med plads til både en stor seng og tøjskab. Husets hvide køkken er med god skabs- og bordplads. Stuen er rummelig og med et fantastisk lysindfald, fra stuen er der udgang til baghaven hvor man kan nyde aftensmaden i de rolige omgivelser. Badeværelset fremstår velholdt med hvide fliser, vaskesøjle og separat bruseniche.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Lars Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

las@edc.dk31 15 90 7058 58 71 79EDC Poul Erik Bech