Villa fra EDC

Koreavej 17A

2300 København S

5.995.000 kr.

5/3 rum, 82 m²

Skøn bungalow nær Skolen ved Sundet samt Amager strand og metro

Nu har vi den store fornøjelse af, at kunne præsentere denne charmerende bungalow på Koreavej. Med denne beliggenhed får man muligheden for, at bo i vel nok ét af Amagers bedste villakvarterer nær Amager Strandpark og tæt på metrostation. Endvidere hører området til den meget populære Skolen ved Sundet. Det tager ikke mange minutter at gå til skolen og i en radius på under én kilometer finder man både Metrostation, Amager Strandpark og Kastrup Fortet, hvor grønne omgivelser kan nydes. Derudover tæt på indkøb samt cykelafstand til Indre By, Christianshavn og lufthavnen.

Ejendommen er en klassisk godt bygget bungalow opført i 1940 på 82 m² bolig + 82 m² kælder. Huset er gennem årene løbende vedligeholdt og renoveret - blandt andet er taget skiftet for ca. 8 år siden ligesom der er åbnet op fra køkkenet til en skøn terrasse hvor man kan nyde middagsmaden i aftensolen.

Huset indeholder: Stor entré med fin plads til overtøj og sko og fra entréen får man adgang til godt badeværelse med separat brus. Herefter finder man køkkenet hvor der som nævnt er etableret udgang til skøn hævet terrasse som nuværende ejere har fået etableret for få år siden. Virkelig en optimering af det udendørs miljø der hører til huset. Derudover finder man i husets stueplan et godt soveværelse samt to rigtig fine stuer en suite hvor man fra den ene har udgang til skøn overdækket og ugeneret veranda med nedgang til den skønneste sydvendte terrasse og have.

I kælderen finder man også nogle gode og meget anvendelige m2 der byder på to fine disponible rum/værelser (ej godkendt til beboelse). stort bryggers/fyrrum samt endelig fint badeværelse med kar og va­ske­mu­lig­he­der.

Huset er omkranset af skøn have både for- og bagtil ligesom der er carport og skur tilknyttet.

Lyder dette som noget for dig? Skynd dig at bestil en fremvisning allerede nu på 31159070


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Lars Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

las@edc.dk31 15 90 7058 58 71 79EDC Poul Erik Bech