Villa fra EDC

Brandholms Alle 18A

2610 Rødovre

4.195.000 kr.

4/4 rum, 100 m²
Åbent hus med tilmelding 4. jun. 10:15 - 10:45

Charmerende og velholdt villa med fjernvarme!

På Brandholms Alle 18A finder du denne veludnyttede villa, der har en skøn, aflukket have, som ligger helt rigtigt i forhold til solen! Huset har en charmerende, klassisk stil i gul og hvid, der matcher det røde tegltag.
Selve hjemmet består af en god entré, hvor der er fin plads til ophæng af jakker og sko, mm. Herfra er der adgang til husets fine badeværelse med toilet, der er i lyse klinker.
Hjemmets hjerterum er den store spisestue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Selve sam­ta­le­køk­ke­net er pænt holdt i hvide elementer, og rummer masser af skabs- og arbejdsplads! Det er desuden udstyret med alt, hvad man kunne ønske sig i et køkken. Den åbne forbindelse til selve spisestuen sikrer et flot gennemgående lysindfald i rummet. Fra spisestuen er der udgang til den sydvendte terrasse og have, hvor man om sommeren kan nyde de sene soltimer.
Hjemmets opholdsstue ligger i forlængelse af spisestuen. Denne er hyggeligt indrettet, og er med pilleovn, samt store vinduer, der sikrer et pænt kig ud på ens grønne, solrige have.
Via køkkenet kan man tiltræde bryggerset, der er med vaskesøjle og plads til opbevaring. Herfra kan man bevæge sig ud i udestuen, der især kommer til sin ret i forår-, sommer- og ef­ter­års­pe­ri­o­den! Her er store energivinduer hele vejen rundt, så man virkelig integrerer sig med sin skønne have. Der er ligeledes adgang til et stort værksted, samt udgang/indgang herfra til husets store garage.
1.salen består af 2 store værelser, hvor der er pæn udsigt ud over området fra de store vinduer. Desuden er der et stort, disponibelt rum, hvor man kunne overveje at indrette dette som ekstra badeværelse/toilet, eller kontor, samt sætte en stor kvist i skråvæggen, for at udligne denne og skabe mere plads til rummet. Der er flotte plankegulve i hjemmet, samt højt til loftet og lyst i alle rum.
Haven er ligeledes et stort aktiv ved dette hus! Den ligger helt rigtigt ift. solen, og er særdeles privat og aflukket, takket være den flotte, grønne hæk, og plankeværk der går hele vejen rundt om grunden. Haven er skønt indrettet så den er meget nem at passe og er omkranset af høje træer og buske. Der er stor indkørsel til huset, der giver mulighed for flere former for anvendelse.
Villaen ligger i et roligt område med nem og kort afstand til bus, S-tog, og motorvej. Derudover er der kort afstand til svømmehal, Rødovrehallen og Damhussøen, samt ca. 30 min. på cykel til Rådhuspladsen. I bor vitterligt i gåafstand til alt, hvad hjertet kan begære. Rødovre Centrum kan nemlig nås på 10 minutter i selskab med en masse spændende spe­ci­al­for­ret­nin­ger, gode caféer og restauranter, biograf og meget, meget mere - fitness, supermarkeder, butikker! Alt har en plads i dette spændende nabolag. Vi glæder os til at give dig en fremvisning af Brandholms Alle 18A.!

Der er installeret fjernvarme på boligen! Der er desuden fibernet i hjemmet.

Fakta om Rødovre (42.563 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
30,8
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.655 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.508 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.058 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
26103269
Boligareal
100 m²
Rum/værelser
4/4
Grundareal
630 m²
Antal etager
2
Byggeår
1913
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
3.201 kr.
Pris/m²
37.793 kr.
Liggetid
151 dage
Pris
4.195.000 kr.
Prisudvikling
-7,00 %
Vægtet areal
111 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
210.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
24.931 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.600 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mads Staal Wounlund

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

msw@edc.dk41 31 75 1241 31 75 12EDC Poul Erik Bech