Villa fra EDC

Nørrebred 74

2625 Vallensbæk

5/4 rum, 143 m²
Solgt

Yderst velholdt villa i eftertragtet kvarter

Drømmer du om at bo i et smukt og velholdt hjem i Vallensbæk? Så er denne villa på Nørrebred 74 lige hvad du leder efter. Med sin charmerende arkitektur, rummelige boligareal og fantastisk udendørs faciliteter tilbyder denne bolig alt, hvad en familie behøver.

Villaen er stategisk placeret i det eftertragtede område i 2625 Vallensbæk, hvor den byder på en bekvem og idyllisk beliggenhed. Her er du omgivet af grønne området, rolige gader og samtidig kun kort afstand fra alle de nødvendige be­kvem­me­lig­he­der som bl.a supermarked. Pilehaveskolen, børnehave og vuggestue er inden for gåafstand, hvilket gør mor­gen­trans­por­ten let og problemfri. Området har et utal af stisystemer, der er ideelle til afslappende gåture eller cykelture. Fjernvarmer er på vej til området.

Denne villa fra 1973 er på 143 m2 og er yderst velholdt, både indvendigt og udvendigt. Boligen består af 3 rummelige værelser med mulighed for et fjerde. Her er rigeligt plads til en voksende familie eller plads til at udnytterummet efter behov. Her er ligeledes mulighed for at genetablere huset andet badeværelse, da instillation er bevaret på gæstetoiletter. Du får et meget nydeligt Aubo køkken fra 2012 med direkte adgang til huset bryggers, hvilket er utrolig pragtisk i det daglige. Det er en bolig med et utal af in­dret­nings­mu­lig­he­der, så drømmer du om åbent køkken/alrum, så kan dette også gå i opfyldelse.

Udestuen på 18 m2 giver mulighed for at nyde lyset året rundt og er et perfekt sted at slappe af med en god bog eller til sociale sammenkomster. Derudover er der en praktisk carport samt et solidt udhus, der kan anvendes til opbevaring eller som værksted.

Villaen er omgivet af en rummelig grund på 750 m2. Baghaven er ugenert og byder på gode terrasser, der er ideelle til grillfester og udendørs måltider. Der er også et lille drivhus, hvor grønne finger kan udfolde sig. Haven er perfekt til leg og giver samtidig mulighed for at dyrke blomster og grøntsager. Dine børn vil elske at udforske dette paradis, og kæledyr vil også finde masser af plads til at boltre sig.

Beliggenheden er også ideel for dem. der har brug for at pendle. Albertslund station med S-togslinjer ligger mindre end 2 km. væk og giver hurtig adgang til København og omegn. Vallensbæk tilbyder også et rigt kulturliv og et stort udvalg af fri­tidsak­ti­vi­te­ter for hele familien og Strandparken og Vallensbæk Havn er blot en cykeltur herfra.

Grib chancen for at bo i dette skønne, familievenlige kvarter.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Vallensbæk (17.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.297 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.550 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
26604659
Boligareal
143 m²
Vægtet areal
148 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
750 m²
Antal etager
1
Byggeår
1970
Energimærke
D
Liggetid
89 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Vallensbæk/Vallensbæk Strand/Brøndby Strand

Vallensbæk Strandvej 286, 2665 Vallensbæk Strand

266@edc.dk43 54 42 54