Villa fra EDC

Ørumvej 29

2650 Hvidovre

5.295.000 kr.

4/3 rum, 138 m²

Attraktiv etplansvilla på 138 kvadratmeter.

Beliggende på en rolig og idyllisk villavej finder I denne flotte etplansvilla, hvor ro, moderne udtryk og kva­li­tets­be­vid­ste valg er blandt nøgleordene, der beskriver boligen bedst. Boligen er en virkelig flot etplansvilla fra 1984 opført af Lind og Risør med dertilhørende carport med indbygget skur.

Villaen egner sig med sin gode planløsning perfekt til den lille børnefamilie! Beliggenheden er tæt på alle hverdagens gøremål med en kort gåtur til indkøb, sport­s­fa­ci­li­te­ter og skoler, og på den anden side af plankeværket finder I grønne områder og et stisystem som fører dig rundt i kvarteret.

Tilbagetrukket fra villavejen bliver I budt velkommen i den rummelige entré, hvor I finder plads til både opbevaring og overtøj. Fra entréen kommer man direkte ind i huset hjerterum, nemlig køkkenalrummet med HTH-køkken fra 2013. Her er der udgang til en lille hyggelig terrasse hvor morgenkaffen kan nydes. Ydermere får I en dejlig lys og rummelig stue, hvor der ligeledes er udgang til en af husets andre terrasser.

Huset byder også på 3 gode værelser, som er opdelt i børne og forældre afdeling. I for­æl­dre­af­de­lin­gen har man eget badeværelse. Huset har også et gæstetoilet, som er sat i stand i 2014 med sanitet fra Svane. Her er der også mulighed for at reetablere bad. Til sidst får I et stort bryggers med masser af skabsplads, vaskemaskine, grov-vask, kon­den­stør­re­tum­b­ler mm. Det skal også nævnes, at der er opsat Genvex i 2018.

Velkommen til Ørumvej 29!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kasper Larsen

Indehaver, afdelingsleder, salg og vurdering

klar@edc.dk26 30 88 7758 58 75 07EDC Poul Erik Bech