Villa fra EDC

Gammel Køge Landevej 771A

2660 Brøndby Strand

5.995.000 kr.

5/4 rum, 135 m²

Udsigt og arkitekttegnet. Fjernvarme er bestilt.

Placeret 200 meter fra lækker sandstrand. Sjælen og den skæve karakter skaber en atmosfære i boligen, ligesom freden er let at fornemme. Her er ingen firkantede værelser. Huset er ottekantet med kva­li­tets­de­tal­jer som vindueskarme af travertin og massive fyldningsdøre. Arkitekten har haft hygge og naturligt lys i tankerne, som karnappen sender ind til jer, uanset om I står i køkkenalrummet og kokkerer eller sidder i opholdsstuen på første og slapper af. Bjælkerne foroven og nedenunder sætter trumf på hyggen. Køkkenet er fra HTH, ligesom de to badeværelser, og der er helt åbent ind til spisestuen, så I kan tale sammen på tværs af gra­nit­bord­pla­den i det velholdte køkken. Gulvvarme overalt i stueetagen. Teenageren kan have værelset ved gæstetoilettet. Første sal har børneværelse og soveværelse med hems og badeværelse med gulvvarme, mens stuen har udsigt til vandet og udgang til altanen, hvor I kan nyde udsigten helt ud til Avedøre.

Haven er veltilplantet og nem at holde. Orangeriets sommerstemning kan I nyde, når vintersolen kigger forbi. Her er I helt uforstyrret. Terrassen når rundt om det meste af huset, så I altid kan finde et solsted. Alt sammen en del af helhedshyggen.

Ejendommen ligger tæt ved Lidl og flere dag­in­sti­tu­tio­ner og skoler. I skal nærmest blot gå rundt om hjørnet for at komme til den bedste del af stranden. I kommer til at bo fem minutter på cykel til stationen og de dertilhørende ind­købs­mu­lig­he­der.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jens Brønholt

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

jbr@edc.dk40 12 75 55EDC Poul Erik Bech