Villa fra EDC

Kollerupparken 41

2665 Vallensbæk Strand

4/3 rum, 129 m²
Solgt

Central beliggenhed til skole, indkøb og vandet!

Huset har en klassisk og eftertragtet planløsning med en rummelig entré og et godt bryggers. Tre gode værelser, alle med kig til haven. To badeværelser, hvor det ene er renoveret. (Det oprindelige badeværelse fungere i dag som toilet, men brusenichen kan nemt genetableres). I dag har du et separat køkken og en vinkelstue med spisekrog. Køkkenet ligger helt op mod stuen, så drømmer du om et åbent køkken/alrum, så kan denne drøm opfyldes her. I hele stuens længde, har du et glasparti mod den overdækket terrasse og haven, så du vil opleve et meget lyst rum med udgang til terrassen.

Huset er løbende renoveret, senest er trægulvene blevet slebet, terrassedøren er udskiftet og de indvendige døre er skiftet til pæne hvide døre.

Ud over husets 129 m2 bolig, får du også en stor garage med støbt gulv, carport samt udhus.

Den store overdækket terrasse, giver næsten et ekstra rum til huset og her er plads til både loungesæt og havebord.

Ejendommen ligger på en lukket vej, så der er plads til leg ude foran huset, ligesom der er legeplads i kvarteret. I hører til Egholmskolen, som ligger meget tæt på, så det tager højst et par minutter at komme i skole. Der er kort gåafstand til Vallensbæk Centret, hvor der er butikker og spisesteder plus fitness og S-togsstation. I kommer også hurtigt på mo­tor­vejs­net­tet og I er blot et kvarter fra Københavns lufthavn. Søerne ligger tusind meter væk, og der er kun fem hundrede meter mere til stranden, så der er aldrig langt til en dukkert eller løbetur i vandkanten, ligesom en tur i lystbådehavnen eller et smut i kajakklubben kan blive en del af hverdagen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Vallensbæk (17.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.297 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.550 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
26604495
Boligareal
129 m²
Vægtet areal
141 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
679 m²
Antal etager
1
Byggeår
1971
Ombygget
1994
Energimærke
D
Liggetid
187 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Vallensbæk/Vallensbæk Strand/Brøndby Strand

Vallensbæk Strandvej 286, 2665 Vallensbæk Strand

266@edc.dk43 54 42 54