Villa fra EDC

Huginsvej 18

2680 Solrød Strand

4.095.000 kr.

5/4 rum, 190 m²

Stor villa beliggende centralt i Solrød

BEMÆRK: Mulighed for at tilslutte boligen til fjernvarme i 2023!
Her på Huginsvej 18 får du en 190 m2 stor villa fordelt på halvanden plan med en dejlig grund på 852 m2 beliggende centralt i Solrød.
Husets planløsning byder på en stor og rummelig stue, et originalt køkken, 2 originale badeværelser, 4 soveværelser samt 2 disponible rum.
Boligen fremstår original men velholdt, og her er derfor mulighed for at sætte sit eget præg på boligen. F.eks. er der mulighed for at lave køkken alrum eller walk-in closet i det store soveværelse.
Haven er dejlig ugeneret med en hyggelig terrasse og plads til trampolin, fodboldmål, svømmebassin eller hvad man ellers har behov for.
Der er ligeledes en carport samt en god indkørsel med plads til flere køretøjer.
Indenfor 1 km afstand af boligen finder man Solrød Center, Solrød Strand station, stranden, Munkekærskolen, dag­in­sti­tu­tio­ner, dagligvare indkøb, restauranter, bagere og meget mere.
Indenfor 3 km af boligen finder man smuk grøn natur i form af bl.a. Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav og der er ligeledes kort afstand til Solrøds idræts­for­e­nin­ger.
For at opsummere får man en stor villa med mulighed for at sætte sit eget præg på boligen samt en perfekt beliggenhed med kort afstand til alle hverdagens for­nø­de­n­lig­he­der.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.