Villa fra EDC

Ågerupvej 52

2700 Brønshøj

5.295.000 kr.

4/4 rum, 91 m²
Åbent hus med tilmelding 11. jun. 12:30 - 13:00

Veldisponeret villa til den moderne familie

Drømmer du om en smuk og veldisponeret villa med udsigt til både magnolia- og kirsebærtræer? Så har du nu chancen! Vi har nemlig fået fornøjelsen af at byde velkommen til denne veldisponerede og ind­flyt­nings­kla­re villa, der har god plads til hele familien. Villaen byder blandt andet på køkken-alrum, 3 soveværelser, bryggers, badeværelse, gæstetoilet og et stort disponibelt rum.

Indenfor mødes du af den indbydende entré med god plads til sko og overtøj, ligesom du finder trappen til både under- og overetagen her. Herfra er der også adgang til toilet med gulvvarme. Fra entréen træder du direkte ind i den store stue, der er fint opdelt i sofaafdeling og spiseområde. I åben forbindelse med stuen møder du det moderne køkken-alrum i nordisk-minimalistisk stil, der er meget velholdt med pæne, hvide fronter og bordplade i lyst træ samt indeholder alt i hårde hvidevarer. 1. sal rummer hele 3 soveværelser i varierende størrelse, så samtlige fa­mi­lie­med­lem­mer kan få eget værelse. Sidst men absolut ikke mindst byder boligen på fuld underetage, der har direkte udgang til haven og indeholder bryggers, et stort badeværelse med separat brus samt badekar og et rummeligt disponibelt rum, der i øjeblikket er opdelt i kontor og gæsterum. Underetagen er i intet mindre end fremragende stand og i moderne stil med blottede træbjælker og naturligvis gulvvarme.?

Grunden er næsten 700 m² og der er derfor god plads til at boltre sig på. Der kan grilles på terrassen, i kan plante jeres egne grøntsager i drivhuset, eller familiens yngste kan spille fodbold på den store græsplæne. I baghaven finder du adskillige velvoksne træer af forskellig art, der giver dig en smuk udsigt fra forårets start. Du finder også en større indkørsel med ladestation til el-bil og et skur til opbevaring af havemøblerne.

Her er der tale om et hyggeligt og børnevenligt område. Omkring villaen findes små stisystemer til de lange gåture eller løbeturen. Disse kan bl.a. findes langs med åen, hvor du kan komme til både Damhusengen, Kagsmosen og Utterslev Mose. Tæt på ejendommen findes ind­købs­mu­lig­he­der i gåafstand, S-tog fra Husum Station og flere populære busruter som 5C og 350S fra Husum Torv, så du hurtigt kan komme til København K. Derudover befinder Korsager Skole sig blot 400 meter fra adressen, så børnene nemt og hurtigt kan komme i skole. Der er altså tale om en ideel placering til familien, der elsker gåture og grønne områder, men samtidig vil være tæt på byens pulserende liv.

Bestil din fremvisning allerede i dag.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (653.664 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.673 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.573 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.020 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
27003506
Boligareal
91 m²
Rum/værelser
4/4
Grundareal
678 m²
Antal etager
1
Byggeår
1928
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
5.763 kr.
Pris/m²
42.702 kr.
Liggetid
107 dage
Pris
5.295.000 kr.
Prisudvikling
-4,00 %
Kælder
57 m²
Vægtet areal
124 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
265.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
31.394 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.169 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.