Villa fra EDC

Kildeløbet 32

2700 Brønshøj

5.750.000 kr.

4/4 rum, 153 m²
Købsaftale underskrevet

Skøn og rummelig villa med lækre detaljer på næsten 600 m² grund

Velkommen til Kildeløbet 32. Her har vi fornøjelsen af at præsentere en ind­flyt­nings­klar, rummelig og veldisponeret villa, der er helt perfekt indrettet til børnefamilien. Villaen byder bl.a. på 3 soveværelser, 2 badeværelser, en stor stue, flere smukke detaljer og en fuld kælderetage.

Ved ankomst til adressen mødes du af den sydvestvendte forhave, der i som­mer­må­ne­der­ne sørger for at bade dig i solens stråler fra tidlig formiddag til solnedgang. Grunden byder endvidere på carport/skur samt en hyggelig baghave, der har den helt perfekte størrelse til diverse boldspil og leg. Indenfor hoveddøren findes entréen, som giver dig adgang til samtlige rum i stueplan. Her er der rigeligt med plads til både overtøj og sko. Køkkenet, som er i åben forbindelse med stuen, finder du som det første rum fra entréen. Det fremstår ganske velholdt med pæne, hvide fronter og indeholder alt i hårde hvidevarer. Via køkkenet føres du videre til stuen, hvor du bliver draget af de store vinduespartier, der giver stuen et skønt lysindfald. Her er gulvet belagt med det notorisk populære sildeben, der sammen med lysindfaldet bidrager til et fantastisk opholdsrum for hele familien. Indretningen kan let overskues, da stuen er fint delt op med spiseafdeling og sofaafdeling. Yderligere er der fra stuen adgang til en solfyldt terrasse, hvor grillen kan tændes op og et godt glas vin kan nydes. Stueplan byder derudover på soveværelse i god størrelse med plads til både dobbeltseng, garderobeskab og skrivebord samt hele 2 badeværelser udført i smagfulde materialer med gulvvarme og sep. brus og toilet. 1. sal blev etableret i 2010 med fokus på godt lysindfald og materialer i god kvalitet, hvilket bidrager til et sundt indeklima. Her er 2 store værelser med exceptionelt god plads, så kun fantasien sætter grænser for indretningen. Ydermere byder 1. salen på en stor repos, som er oplagt til kontor eller gæsteværelse. Sidst men ikke mindst indeholder villaen en fuld kælder, som byder på adskillige ekstra kvadratmeter. Her er der indrettet med bryggers og flere disponible rum, så der er plads til både opbevaring, hobbyrum og værksted.

Her er der tale om et hyggeligt og børnevenligt område. Omkring villaen findes små stisystemer til de lange gåture eller løbeturen. Disse kan bl.a. findes langs med åen, hvor du kan komme til både Damhusengen, Kagsmosen og Utterslev Mose. Tæt på ejendommen findes ind­købs­mu­lig­he­der i gåafstand, S-tog fra Husum Station og flere populære busruter som 5C og 350S fra Husum Torv, så du hurtigt kan komme til København K. Der er altså tale om en ideel placering til familien, der elsker gåture og grønne områder, men samtidig vil være tæt på byens liv.

Denne skønne villa skal opleves! Bestil din fremvisning i dag.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (653.664 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.673 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.573 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.020 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
27003473
Boligareal
153 m²
Rum/værelser
4/4
Grundareal
573 m²
Antal etager
3
Byggeår
1947
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
5.746 kr.
Pris/m²
30.423 kr.
Liggetid
149 dage
Pris
5.750.000 kr.
Prisudvikling
-4,00 %
Kælder
93 m²
Vægtet areal
189 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
290.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
34.061 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.307 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.