Villa fra EDC

Ådalsvej 17

2720 Vanløse

7.495.000 kr.

4 rum, 113 m²
91 visninger de seneste 24 timer

Charmerende halvt dobbelthus i hjertet af Ka­tri­nedalskvar­te­ret

En liebha­ve­re­jen­dom er ofte en ejendom med en særlig arkitektur og et ofte sjældent unikt særpræg. Det halve dobbelthus på Ådalsvej er bestemt sådan en bolig. Se bare de gamle originale tegninger fra huset blev opført i 1924 som kan fremvises ved besigtigelse af ejendommen. Det er en meget smuk og unik bolig med sjæl og historie og så er det lige i hjertet af Ka­tri­nedalskvar­te­ret og på grænsen til Frederiksberg.

Ejendommen har nyere tag fra år 2010 og er placeret meget fint på grunden med godt lysindfald og udsyn til flot Libanesisk Cedertræ som sælger selv plantede tilbage i 1995. Have vender perfekt og har sol hele dagen. Indenfor har boligen meget store lyse rum og her er en rar, imødekommende atmosfære. Der er mange fine detaljer flere steder og huset har en spændende planløsning og her har køber gode muligheder for at sætte sit eget præg.

Huset har en rigtig god beliggenhed i et børnevenligt og attraktivt kvarter. Her er kort afstand til gode ind­købs­mu­lig­he­der, bus­for­bin­del­ser, Metro og rekreative områder ved bl.a. Grøndalsparken. Derudover er ejendommen beliggende i gåafstand til den populære Ka­tri­nedalsko­le samt gode dag­in­sti­tu­tio­ner.

Kontakt EDC for yderligere oplysninger.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Allan Wittig

Medejer, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

aw@edc.dk51 51 04 0458 58 77 66EDC Poul Erik Bech