Villa fra EDC

Tyborøn Allé 89B

2720 Vanløse

7.495.000 kr.

4/3 rum, 137 m²

Flot halvt dobbelthus fra 2016

Bo i det eftertragtede Damhuskvarter i et roligt og hyggeligt villaområde tæt på ALT; Damhusengen, Vanløses hyggelige lokalmiljø, S-tog/Metro/offentlig transport, gode bør­ne­in­sti­tu­tio­ner og skole.

Sjældent udbudt arkitekttegnet halvt dobbelthus i to etager, opført i høj kvalitet af BN-Huse i 2016. Boligen ligger ugeneret bagerst på grunden og har haven placeret helt perfekt i forhold til solen og privatlivet.

Selve boligen indeholder gode reelle rum med lysindfald fra alle sider og har en rigtig anvendelig planløsning. Stueplan byder på en entré med ind­byg­nings­ska­be, trappe til husets 1. sal, samt et stort badeværelse. Fra entreen er der adgang til den flotte stue med plankegulv i olieret eg, hvor glasdøre sikrer en masse lysindfald og direkte udgang til haven. I åben forbindelse til stuen ligger køkkenet med elementer i sortbejdset eg fra Køk­kens­ned­ke­ren. Herfra er der adgang til husets bryggers hvor samme elementer går igen, og hvor vaskemaskine og anden opbevaring skjules i indbyggede skabe fra Mogensen. Her er også husets anden indgangsdør.

På husets rummelige 1. sal er der fordelingsgang med adgang til tre gode lyse værelser, alle med fransk altan, samt endnu et stort flot badeværelse. Badeværelserne er gennemførte med mørkegrå italienske klinker og ligeledes med elementer fra Køk­kens­ned­ke­ren. Huset er opført efter energimærkning A2015 og opvarmes med fjernvarme. Der er gulvvarme i alle rum og varme og luftfugtighed cirkuleres med gen­vin­dings­an­læg. Der er etableret opbevaring på loftet og mulighed for to biler i indkørslen.

Alt i alt et fantastisk flot hus lige til at flytte ind i, med lavt energiforbrug, lave ejerudgifter og en skøn solrig have.

Ejendommen annonceres som en villa, men har jf. BBR status som rækkehus.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Allan Wittig

Medejer, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

aw@edc.dk51 51 04 0458 58 77 66EDC Poul Erik Bech