Villa fra EDC

Degnevangen 17

2750 Ballerup

6.495.000 kr.

4/3 rum, 147 m²
Ny Pris
152 visninger de seneste 24 timer

Flyt ind i flot nybyggeri

I december 2022 blev sidste detalje afsluttet, på dette flotte byggeri, så vil I gerne flytte i helt nyt, men slippe for at være bygherre, med alt det, det kræver, så læs videre.

Planløsningen er præcis som familien ønsker det her i det 21. århundrede. For­æl­dre­af­de­ling med soveværelse, hvorfra der er udgang til baghaven, samt eget badeværelse med badekar. Børneafdeling med 2 gode værelser, samt eget badeværelse med brus. Flot, lyst køkken / alrum, hvor I får lyst til at trylle med forskellige menuer til jeres gæster og hvorfra der er udgang til den sydvestvendte, overdækkede terrasse og have. Stuen, som ligger i delvis åben forbindelse med køkken/alrum er hyggelig og møblerbar – Også herfra er der udgang til haven. Sidst men ikke mindst bryggerset, hvor teknikken for bl.a. luft til vand varmepumpen, BWT-anlægget og vaskesøjlen er.

Til ejendommen hører dobbelt carport, hvor der er gjort klar til elbilen - Og med anneks, som er isoleret og fremstår lige så flot, som inde i boligen. Sælger benytter det som hjemmekontor.

Ejendommen ligger på Degnevangen i Ballerup. En stille villavej, perfekt til børnefamilien, da der er yderst begrænset trafik - Og med daginstitution blot 2 minutters gang derfra. Villakvarteret ligger tæt på Ballerup centrums gågade, Ballerup centret med butikker, cafeer og biograf – Og ikke at forglemme S-stationen, hvorfra I på bare 20 minutter kan være inde i København. Omvendt, ligger den lille, hyggelige landsby Pederstrup med bl.a. gadekær, egnsmuseum og den økologiske gård ”Grantoftegård”, hvis marker og stalde er et besøg værd. Her har de aktiviteter for naturelskere og øko­lo­gi­en­tu­si­a­ster i alle aldre. I kan også snuppe en pause fra den travle hverdag på Konditorgården.

Er drømmen, at jeres kommende bolig skal være nybyggeri og være beliggende tæt på by og tæt på natur? Så ring til os, allerede i dag, for en personlig fremvisning på 44971098 eller tilmeld jer ét af vores åbne huse. I bliver ikke skuffede!

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Susanne Wildbork Hansen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

swh@edc.dk51 79 07 5958 58 80 97EDC Poul Erik Bech