Villa fra EDC

Stationsvej 19

2791 Dragør

4.750.000 kr.

5/4 rum, 153 m²
82 visninger de seneste 24 timer

Villa til istandsættelse

Hvis I ønsker at bo ganske tæt på Dragør by og havn og I kan istandsætte og sætte jeres eget præg på jeres nye bolig, så er denne etplansvilla en rigtig god mulighed for jer.

Ejendommen rummer 153 m2 boligareal med en meget fin beliggenhed lige overfor det fredede område i Grushullerne.

I bor med kun en lille gåtur til byen og vandet og udgangspunktet er en fin velholdt villa som blot trænger til lidt opdatering.

Boligen er er praktisk indrettet med et godt køkken/alrum hvor børn og voksne kan samles om madlavning, hyggesnak, en kop kaffe, leg og lektielæsning. God opholdsstue med udgang til terrasse og nem have. Soveværelser er her nok af til flere børn ligesom et tidligere udhus også er indrettet til et værelse – skøn ekstra bonusplads. To badeværelser og et praktisk bryggers.

Haven er megahyggelig bag huset. Helt lukket og fuldkommen privat og ugenert med flotte ro­do­den­dron­bu­ske, flere gode solterrasser rundt omkring og et fint drivhus.
Beliggenheden er rigtig fin først på Dragør Nordstrand ganske tæt på Øresund og Strandstien langs vandet. Her er kun en lille gå- eller cykeltur ad Strandstien til den blå badebro eller til havnen, Dragør gamle by og gågaden med masser af hyggelige butikker og caféer. Gode ind­købs­mu­lig­he­der, offentlig transport, skole og børnehaver er også alt sammen lige i nærheden.

Rigtig pæn til­stands­rap­port.

Believe you can and you're halfway there

Believe you can and you're halfway there

Anette Bøgvald Sainis

Indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE, m/DE Tryghedsmærke

anette@edc.dk32 53 10 25EDC Bøgvald