Villa fra EDC

Kong Valdemars Vej 2, Søllerød

2840 Holte

6/5 rum, 241 m²
Solgt

Herskabelig palævilla i Søllerød!

Som en prægtig majestæt ligger Kong Valdemars Vej 2 og spejder over områdets hustage og trætoppe.

Selv om ejendommens dåbsattest siger 1953, så tag ikke fejl, her er talt om et nærmest nyt hus med få undtagelser. Den bedste måde at beskrive huset er "perfektionisme fra A-Z".
Kong Valdemars Vej er en af de mest kendte og eftertragtede villaveje i Søllerød. En historisk landsby med egen kirke (Søllerød Kirke) fra ca 1100-tallet, Søllerød kro fra 1677 – for øvrigt med Michelin stjerne og charmerende gadekær – ja selv HC Andersen besøgte området tilbage i 1800-tallet. Her er tale om den sidste vej op til Søllerød Naturpark med de kuperede arealer langs Attemosevej med hestefolde, fiskesøer, Kirkeskoven og Søllerød Golfbane, mv. En yderst eftertragtet beliggenhed på en lukket villavej med smukke villaer samt gåafstand til Vangebo Skole (en af Danmarks bedste skoler), Søllerød Købmanden. Der er kort afstand til Holte Station, det hyggelige Holte Midtpunkt og indfaldsvejene mod København nås nemt.
En helt usædvanlig og unik herskabelig ejendom som er nænsomt renoveret - nærmest som nyt - med sans for selv de mindste detaljer – en super velfungerende planløsning – med et privat og indbydende havemiljø. Ejendommen fremstår imponerende flot med hvidpudset facade, kobbertag, smukke høje paneler og et væld af flotte detaljer. Ejendommen har klassiske hvide søjler, sme­de­jern­slå­ger, rå­d­hus­be­læg­ning og er orienteret mod øst og vest.

· Smuk, unik og gennemført villa i Søllerød!
· Hele 5 smukke store værelser med ekstra loftshøjde, samt 3 badeværelser – hvoraf det ene fungerer som for­æl­dre­ba­de­væ­rel­se med dobbelte brusere
· Kæmpe køkkenalrum med direkte forbindelse til stuen – med bla. Faber hybrid pejs som giver masser af hygge
· Gulvvarme, sil­de­bens­møn­stre­de gulve, loftshøjde på op til 6 meter!
· Spe­ci­al­de­sig­net køkken fra Hørsholm køkken med marmor bordplade med et væld af detaljer, at nævne nogle få som Quooker, Sous vide ovn fra Miele.
· Et væld af håndlavede detaljer som indbygget bogreol, hårdtræsdøre, der er desuden blød­gø­rings­an­læg, nyt fyr fra Bosch, massive messing kontakter, hængsler, greb osv.
· Garage med 3- lags epoxygulv i mørkegrøn – perfekt til sommerbilen.
·
Ejendommen indeholder: Indendørs i ejendommen forsætter den imponerende stil. Her er bl.a. klassisk flot hall med hele 6 meter til loftet, massive smukke olierede sildebens gulve, der er naturligvis gulvvarme i alle ejendommens tre plan. Den flotte hall byder på håndlavet entré spejl, håndlavet trappe med håndmalede vanger med skønne egetræstrin. Fra hallen, finder man husets første badeværelse med brus, med lækre armaturer, Carrara marmor og ba­de­væ­rel­ses­møb­ler i egetræ som matcher sned­ker­køk­ke­net - dette går forøvrigt igen på alle ejendommens tre badeværelser. I samme område finder man to værelser, hvor det ene i dag bruges til kontor og det andet som gæsteværelse - i denne del af huset er der nedgang til kælderen.

Hallen smelter sammen med stue og køkkenalrummet. Her er snedkerkøkken med god op­be­va­rings­plads fra de mange skabe, Carrara marmor bordplade og backsplash. Messing vask med bruneret messing Quooker, indbygnings køleskab, fryser og opvaskemaskine, indbygget egetræsreol til vin i køkken halvø. I køkken og hall området er der akustikpuds lofter fra Fade ceiling som giver en dejlig behagelig rumklang. Køkken alrummet ligger i direkte forbindelse med stuen, her er hele 4 meter til loftet, udgang til sydøst og sydvest, begge udgange fører til sildebens lagt Jatoba terrasse. I stuen er der også Faber Hybrid Pejs Matrix 800/L som giver en masse sjæl og charme til rummet.

Hele køkken alrum og stue har høje paneler, døre, trappe og fronter på køkken/walk-in produceret med samme liste i samme højde, så linjer og dybder passer sammen. På 1.salen er der skønt lys og luft, hvor der bl.a. er udsigt fra de smukke vinduer i hallen. På denne etage er der to gode børneværelser med udsigt til området skønne omgivelser, som omfatter flotte naboejendomme og Søllerød Naturpark – perfekt som en børneafdeling. Her er også badeværelse i marmor og brus med messing armaturer – idéelt som et børne badeværelse – samme stil som de øvrige badeværelser i ejendommen. På 1.salen er der desuden depotrum til de små dag­lig­dags­sting. Modsat bør­ne­væ­rel­ser­ne finder man for­æl­dre­af­de­ling, med masser af skabsplads og eget privat badeværelse med dobbelt brus - som er diskret skjult bag "skabsdør".

Tilbage i hallen er der nedgang til kælderen. Kælderen har dræn og god loftshøjde og lys. Her finder man også vaskekælder, vinkælder med plads til 200 flasker, hvoraf de 72 af dem kan komme på køl, masser af opbevaring samt teknik til huset.

Haven er et helt kapitel for sig, her er flotte gamle træer, fint anlagt græsplæne og stor kraftig hæk. Haven er ugeneret, fredfyldt, solrig og med skønt kig mod Søllerøds skove. Her er brugt mange timer, tanker samt omkostninger på at skabe dette smukke havemiljø. Stor sydøst og sydvest vendt Jatoba træterrasser med plads til mange spisende gæster. Her er hele fire udendørs kontakter, to vandudtag og hyggelig udendørs belysning.
Der er flot garage, elektrisk port mod gaden, plads til parkering af cykler på bagsiden af garagen, - alt er gennemtænkt og gennemført.
En oase for dig der drømmer om at bo fredfyldt lige ved skoven og alle de na­tu­ro­p­le­vel­ser der følger med.

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29104986
Boligareal
241 m²
Kælder
51 m²
Vægtet areal
270 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
1.095 m²
Antal etager
2
Byggeår
1953
Ombygget
2021
Energimærke
B
Liggetid
378 dage

Flittig, engageret og erfaren

Jeg gør mig umage for at skabe en god og tryg oplevelse for dig, når du skal finde nyt hjem. Lokalområdet kender jeg som "min egen bukselomme" og kan fortælle om gode løberuter, restauranter, skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, etc. Ligesom jeg gerne giver en guided tour i vores skønne område! :-)

Lars Zola-Honoré

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

lzh@edc.dk21 70 00 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43