Villa fra EDC

Skodsborgvej 325

2850 Nærum

4.750.000 kr.

4/2 rum, 92 m²

Ejendom med mange muligheder!

Ejendom med mange muligheder, hvor du er tæt på alt. Er du til løbe og cykelture er mulighederne mange, for blot at nævne nogle enkelte så finder man Jægersborg hegn, Bøllemosen og Mølleåen indenfor kort afstand. Samtidig har man kort afstand til både Nærum Skole og Gymnasium. Dagligvarer indkøb klares nemt på Nærum Vænge torv eller Nærum hovedgade, hvor der findes et utal af muligheder som bl.a. Meny, Lagkagehuset, forskellige takeaways m.m. Skal man til f.eks. Kgs. Lyngby eller København, finder man både "Grisen" til Kgs. Lyngby indenfor kort afstand samt S-bus 150 med direkte forbindelse til København. Selve ejendommen rummer flere muligheder. Her er i dag både stue med forbindelse til spisestuen og det åbne køkken. Desuden har man et kammer og soveværelse samt et godt loftrum. Huset har samtidig badeværelse - som dog trænger til renovering - og kælder til opbevaring og vaskemaskine m.m.
· Fin placering midt i Nærum
· God størrelse grund på hele 963 kvm - orienteret mod syd/vest
· Nem og overkommelig villa (92 kvm bolig + 25 kvm kælder) med mange muligheder
· Tæt på skole, indkøb og offentlig transport.
· Kort afstand til Øresund ca. 2400 meter og ca. 400 meter til Dyrehaven
· Parkering på grunden - lige ved ejendommen
Ejendommen indeholder: Entré med fin plads til overtøjet. Fra entréen går man ind i stuen som dels har en god loftshøjde og samtidig en direkte forbindelse til spisestuen, hvor man også finder det åbne køkken. Køkkenet har masser af god skabsplads og har derfor fin opbevaring. Køkkenet er udført i lyse materialer. Fra husets stue og spisestuen er der et dejligt lysindfald fra de mange vinduer. Tilbage i entréen er der en mindre trappe til dels toilet, kammer og soveværelse. Fra denne del af huset er der desuden også adgang til et godt loftrum med mange muligheder. I ejendommens kælder er der flere muligheder for opbevaring, brus til renovering m.m.
Huset har desuden en god og nem have med parkering og flere terrasser.
Kom og se denne skønne bolig med mange muligheder!

Bolighandel med tryghedsgaranti!

Boligkøb og- salg er en af livets helt store beslutninger. Derfor gør vi os umage hver eneste dag, så alle vores kunder føler sig i trygge hænder.

Claus Roose Winkel

Ejendomsmægler, MDE

crw@edc.dk30 70 04 1145 20 20 72EDC Lars Zola-Honoré