Villa fra EDC

Krogmosevej 2

2880 Bagsværd

4.495.000 kr.

4/3 rum, 99 m²

Et øjeblik fra Hareskoven.

I et af Bagsværds mest attraktive områder ved Hareskoven, ligger denne dejlige 1-plans villa på en overskuelig 560 m2 grund med flot kig til Hareskoven. Der er direkte adgang til skoven, på den anden side af vejen. Her får du 99 m2 veldisponeret bolig til rådighed. Dertil kommer en carport, udhus og et drivhus.

Villaen er fra 1955 og er renoveret af nuværende ejere indenfor de seneste 2 år. Her kan nævnes isolering af ydervægge samt ny træbeklædning, installation af varmepumpe, nyt køkken, hvor der er åbnet op mellem køkken og stue, nye vinduer og døre. Huset står således særdeles indbydende.
Fra entreén træder man ind i køkken/alrummet som er i åben forbindelse med opholdsstuen. Her tager madlavningen form i det hyggelige nyere køkken, og i åben forbindelse med spi­se­af­de­lin­gen. Fra køkkenet er der desuden adgang til et bryggers/teknikrum.
Stuen ligger i forlængelse af spi­se­af­de­lin­gen, og her er der også indrettet kontorplads. Derudover er der 2 gode værelser, soveværelse med skabe og badeværelse samt gæstetoilet.

Haven er overskuelig, hyggelig og aflukket. Fra terrassen er der et dejligt view mod skoven.
Med Hareskoven som nabo, er du tæt på skov og natur, og med mtb-ruter og løbestier er der rig mulighed for at være aktiv. En tur rundt om eller på Bagsværd Sø er også populært. Desuden ligger både Skovbrynet station og Hareskov station lige i nærheden, så transporten til og fra København kan ske på en halv time. ?Hvis transporten skal foregå på cykel, så er der etableret supercykelsti til København.

I gåafstand ligger den lokale REMA1000, AB's baner (med mulighed for at spille tennis, fodbold, håndbold) samt den populære skovbørnehave, som er kåret til en af Danmarks bedste institutioner.
Vil du høre nærmere, så ring til os på 44 49 44 44 (alle ugens dage ml. 8-22). Du kan også bestille en fremvisning eller komme til åbent hus.

En af livets store beslutninger

At sælge eller købe en bolig er en stor beslutning. Jeg står klar til at hjælpe dig godt videre. Ring blot til mig.

Lisa Dam

Indehaver, salg og vurdering

lida@edc.dk28 44 10 0928 44 10 09EDC Michael Tang