Villa fra EDC

P W Tegners Vej 2

3070 Snekkersten

5.495.000 kr.

5/4 rum, 130 m²

Renoveret 1-plans villa på 130m2

Beliggende på en lukket vej og i eftertragtet børnevenligt villakvarter med stisystemer til skoler,ind­købs­mu­lig­he­der, kystbanen, Ege­bæks­vangskov og Snekkersten strand, får I her en ind­flyt­nings­klar 1-plans villa på 130 bo­lig­kva­drat­me­ter med en yderst frodig og solrig have, hvor man har solens stråler fra tidlig morgen til sen aften.

Husets attraktive planløsning byder på en stor og indbydende entré med god plads til overtøjet og et godt gæstetoilet. Herefter fordelingsgang hvor man føres til de 3 af de 4 store soveværelser. Det 4. soveværelse har egen udgang til haven. Fra gangen er der også adgang til stort og flot badeværelse med separat bruseniche samt bryggers med god plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og opbevaring. Fra bryggerset er der også ind/udgang til husets lange indkørsel og den tilhørende store garage.
I husets køkken er der god bordplads samt masser af skabsplads. Huset store stue er indrettet til at have både spise- og sofastue i ét. I stuen er der isat store vinduespartier og dørparti, så det føles som om, at haven naturligt træder inden for.
Den frodige have kan b.la. nydes ved at sidde ude under den overdækket træterrasse eller ved at gå ud og plukke et par saftige blommer fra det smukke blommetræ i haven.

Sælger har sørget for, at huset er særdeles velholdt og klar til, at nøglerne kan gives videre.

Leder I efter en fantastisk og ind­flyt­nings­klar familievilla, så er dette hus helt sikkert noget for jer.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ida Klingenberg Geelmuyden

Salg og vurdering

ig@edc.dk51 15 52 3158 58 78 99EDC Poul Erik Bech