Villa fra EDC

Gilleleje Strandvej 14

3250 Gilleleje

9.995.000 kr.

5/3 rum, 160 m²

Villa direkte til stranden og havet -Enestående og sjældent udbudt emne!

Liebhaveri med bedste beliggenhed på Gilleleje Strandvej. Direkte til vandet, stranden og med få minutters gang til det skønne havnemiljø.
Her bor du i byens centrum med ganske kort afstand til alle byens faciliteter, og ikke mindst direkte til Vest stranden og den pragtfulde havudsigt med Sverige i baggrunden.

Arkitekttegnet villa, opført i 1980 af lokal tømrermester til egen bolig. Ejendommen fremtræder i flotte murede facader og med tegltag. Tilhørende carport, hvorfra der er indgang til boligens entré og bryggers.

Villaen fordeler sig over 160 m2 i halvandet plan samt 31 m2 kælder.

Boligen indeholder: Præsentabel entre med flot trægulv, badeværelse med brus og gulvvarme. Stor stue/spisestue med brændeovn og pragtfuld havudsigt. Pænt spisekøkken ligeledes med fantastisk havudsigt og udgang til stor træterrasse. Stort værelse/kontor, der oprindeligt har været 2 værelser. Bryggers med va­ske­in­stal­la­tio­ner i forlængelse af køkkenet.

Fra stuen er der trappeopgang til 1. sal til stort opholdsrum/TV-stue, hvor der åbner sig en helt fantastisk havudsigt - skal opleves! Rummeligt soveværelse med sydvendt balkon. Badeværelse med kar og adgang til disp. rum til opbevaring.

Her er tale om en absolut dejlig og charmerende villa beliggende på en af Gillelejes mest attraktive beliggenheder. Ved­li­ge­hol­del­ses­nem have med stor træterrasse i forlængelse af huset, samt fliseterrasse mod strandarealet, hvorfra aftensolen og solnedgangen kan nydes. Meget bedre bliver det ikke!

Ro­bot­plæ­ne­klip­per medfølger.

Mulighed for tilslutning til Gilleleje Fjernvarme.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Torben Mikeli Olsen

Ejendomsmægler, MDE

tmo@edc.dk48 30 08 13EDC Poul Erik Bech, Gilleleje