Villa fra EDC

Kringelholm 76

3250 Gilleleje

3.995.000 kr.

4/3 rum, 165 m²

Ar­kit­tekt­to­nisk flot villa, klar til indflytning -Lave energiudgifter!

Arkitektonisk flot villa i 1½ plan. Ejendommen er beliggende i den populære og meget børnevenlige udstykning, Kringelholm. Fra området er der stisystemer til skole, instistutioner, idræts­fa­ci­li­te­ter, off. transport og byens centrum. Krigelholm er et lukket område, fri for gennemkørende trafik.

Ejendommen er med filsede facader, tegltag og store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald i boligen. Fremstår super flot, ude som inde -klar til indflytning. Tilhørende stort værksted med port. Flisebelagt indkørsel.

Boligen indeholder: entré med teknikskab og gæstetoilet. Lækkert køkken/alrum og stue i et skønt, stort rum, hvorfra der er udgang til stor fliseterrasse, der omkranser boligens hjørne mod syd og mod vest. Værelse/kontor i delvis åben forbindelse til stue. Køkken med pæne, hvide køk­ke­n­e­le­men­ter og udgang til lille morgen terrasse mod øst. Flot, gennemgående klinkegulv i den rustikke stil. Stort badeværelse med bruseniche og vaskemaskine samt tørretumbler.

1. sal indeholder repos, rummeligt soveværelse med 2 franske altaner. Nyt badeværelse med brus, samt. TV-stue eller stort soveværelse, ligeledes med 2 franske altaner.

Der er klinker med gulvvarme i stueetagen og fyrretræsgulve på 1. sal. Opvarmning via Gilleleje Fjernvarme, meget lav varmeudgift!.

Her får køber en ved­li­ge­hol­del­ses­nem bolig med lave energiudgifter, samt en beliggenhed i et eftertragtet og fredeligt område. Et sjældent udbudt emne!


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Torben Mikeli Olsen

Ejendomsmægler, MDE

tmo@edc.dk48 30 08 13EDC Poul Erik Bech, Gilleleje