Villa fra EDC

Vestskellet 50

3250 Gilleleje

2.495.000 kr.

3/2 rum, 83 m²

Velindrettet ét-plans bolig

Billig helårsbolig på Vestskellet i Gilleleje. Bolig klar til indflytning og med en skøn have.
Her får du både nyere var­me­in­stal­la­tion i form af luft til vand anlæg (ca. 10 år gammelt), nyere Ikea-køkken og nyere Decra-tag fra 2012.

Ejendommen er beliggende på lukket vejsystem i børnevenligt område og med fornuftig afstand til både byens centrum, station, skole og institution.

Boligen indeholder: Opholdsstue med udgang til udestue (anvendes integreret til boligen), nyere Ikea-køkken med sorte fronter på skabe, 2 gode soveværelser, badeværelse med brus, gulvvarme, pæne klinker.
Bryggers med egen indgang er tidligere benyttet til klinik/erhverv. Ialt 10m2.
Bøgeparket gulv.

Garage/værksted. Redskabsrum, brændeskur. Dejlig lukket have.

Var­me­in­stal­la­tion med nyere luft til vand varmeanlæg - meget økonomisk. I bryggers er installeret solar (udvendig solcelle) med blæser.Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Torben Mikeli Olsen

Ejendomsmægler, MDE

tmo@edc.dk48 30 08 13EDC Poul Erik Bech, Gilleleje