Villa fra EDC

Baggersvej 10

3300 Frederiksværk

1.695.000 kr.

4/2 rum, 118 m²

Ind­flyt­nings­klar villa i det attraktive ”Enghaven”

På en super god og regulær lukket grund ligger denne hyggelige og flot renoveret 1½ plans villa i et efterspurgte kvarter i Enghaven ved Frederiksværk, tæt på børnehaven og med gåafstand til skole, skov og alligevel tæt på Centrum.

Ejendommen er i god stand og har indenfor de senere år fået skiftet tag, køkken, vinduerne samt et flot badeværelse.

Huset indeholder et godt praktisk bryggers, walk in closet, flot badeværelse med bruseniche, lille gang med adgang til hyggelig spisestue i forbindelse med et pænt lyst køkken. Fra køkken er der adgang til soveværelse. Fra køkken er der opgang til 1. sal hvor der er 2 disponible rum (det ene er godkendt til beboelse) – begge rum bruges af nuværende ejer og er indrettet som gæsteværelser.

Til ejendommen hører endvidere par­ke­rings­a­re­al, udhus/hobbyrum samt et stort udhus/skur i baghaven.

Er du træt af at bo til leje og på sigt ønsker opsparing i egen bolig, så har vi her et rigtigt godt tilbud, så tilmeld jer et af ugens åbne huse, så er du et skridt tættere på at blive boligejer.

Men tøv ikke for længe ejendomme i denne prisklasse er der stadig god ”trafik” på og bliver dermed ikke gamle i marked. Huset ligger kun 2 minutter fra Frederiksværk Centrum der byder på et hyggeligt kanalmiljø og gågade, samt lystbådehavn med blandt andet fiskehandel, café og legeplads. Frederiksværk byder endvidere på Asserbo Golfbane, Brødemoseskov og Asserbo Plantage.

Med kun 5 km. til Liseleje, med Kattegats blå bølger og den berømte børnevenlige sandstrand.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech