Villa fra EDC

Hillerødvej 67

3300 Frederiksværk

2.495.000 kr.

5/3 rum, 205 m²

Villa med udsigt til Arresø

Med udsigt til Arresø og et kuperet marklandskab kan I se frem til na­tu­rom­gi­vel­ser med denne beliggenhed lige mellem Kregme og Frederiksværk. Huset er beliggende ud til trafikeret vej, men overraskende støjsvagt inde i huset.

Huset fremstår gen­nem­mo­der­ni­se­ret og har masser af plads med 202 m2 bolig. Hertil kommer godt udhus.

Planløsningen er i stueplan indrettet med en god entré med skabe, et lækkert køkken-alrum med brændeovn, et børneværelse samt soveværelse. Herudover fyrrum og bryggers samt et pænt badeværelse med bruseniche. På første sal får du en rummelig stue med udgang til en stor altan hvor den fantastiske udsigt til Arresø kan nydes. Dertil kommer yderligere et værelse og badeværelse samt et disp.rum.

Kort afstand til gode ind­købs­mu­lig­he­der i Kregme, samt ikke langt til Frederiksværk centrum. Frederiksværk byder på et hyggeligt kanalmiljø og gågade, samt lystbådehavn med bl.a. fiskehandel og legeplads. Frederiksværk byder endvidere på Asserbo golfbane, Brødemoseskov og Asserbo Plantage. Med kun 5 km. til Liseleje, med Kattegats blå bølger og den berømte børnevenlige sandstrand.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Tom Donner

Partner, salg og vurdering

tdo@edc.dk29 70 62 5758 58 70 01EDC Poul Erik Bech