Villa fra EDC

Jutevej 7

3300 Frederiksværk

2.495.000 kr.

5/3 rum, 161 m²
Solgt

Dejlig villa i Kregme

Man bydes velkommen af den velholdte og charmerende murstensvilla beliggende i det naturskønne og rolige Kregme.

Huset er beliggende med gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder som daginstitution, Ll. Kregme St. og indkøb i Rema1000 og Netto. Området er rigt på varieret natur med skov, bakker og fjord. Via stisystemer er der gåafstand til Roskilde Fjord med gode muligheder for at bade. Et fantastisk område for dem der elsker naturen.

Huset er på 161 m2 og en fantastisk have med en stor græsplæne, flot beplantning samt en overdækket fliseterrasse med pejs og markise. Huset er indrettet med en entré og fordelingsgang, herfra adgang til en stor opholdsstue med skønt lysindfald og udgang til terrasse. Et pænt køkken og god spisestue i forlængelse heraf. Huset rummer et stort soveværelse, børneværelse samt et kontor, alle med skabe. Derudover et pænt badeværelse samt gæstetoilet. Huset rummer også et godt bryggers med skabsplads.

Til huset hører en dobbeltcarport med udhus. Huset har desuden solceller.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Tom Donner

Partner, salg og vurdering

tdo@edc.dk29 70 62 5758 58 70 01EDC Poul Erik Bech