Villa fra EDC

Mimosevej 4

3390 Hundested

2.495.000 kr.

4/3 rum, 137 m²

Ind­flyt­nings­klar villa, vådrum renoveret i 2019 og en stor muret garage på 43 m2

I et super børnevenligt boligområde og på lille lukket stikvej ligger denne gulstensvilla med et boligareal på 137 m2 og venter på en køber.

Til huset hører blandt andet en muret dobbelt garage som er perfekt til hobbymanden, veteranbilen, motorcyklen eller bare begge familiens biler.

Ejendommen byder på: stort praktisk bryggers med klinkegulv og indbygget skabsvæg, her står ”varmeenheden” til luft til vand­var­me­pum­pen, der sørger for effektiv og billig opvarmning af huset.

Varmepumpen er blevet installeret i 2017 og der ligger en aftale med OK, i denne aftale bliver anlægget betalt med en af­vik­lings­af­ta­le samt serviceret, spørg for yderligere information og dokumentation.

Pænt og lyst spisekøkken fra 2019. Fordelingsgang til 3 soveværelser, alle med skabe.
Gæstetoilet og badeværelse med brusekabine, begge rum fra 2019.

Stor vinkelstue med dobbelte skydedøre fra 2020 til træterrassen og haven.

Her får man en superrolig og børnevenlig beliggenhed sammen med stor garage.

Huset er beliggende med skel direkte til det store område ”Højbjerg” der indbyder til den daglige lufttur eller timevis af leg for børnene, med de andre unger i området.

Fra ejendommen er der gåafstand til Lynæs Lystbådehavn samt attraktivt vind/ ki­te­sur­fer­om­rå­de, der syder og bobler af liv i sommerhalvåret, så er der ønsker om at dyrke sejlsport, er der her endnu et godt argument for at bosætte sig på Mimosevej 4.

Udover at lægge tæt på Lynæs Havn, byder området desuden på få hundrede meter til byens privatskole ”skolen ved havet”, integreret bør­ne­in­sti­tu­tion, den lokale Rema 1000 samt til offentlig transport.

Er den kommende ejer til en frisk tur langs fjorden mellem Lynæs Havn og det lille hyggelige færgeleje i Sølager, er der også en god mulighed for det, da der for nogle år siden blev etableret en Margueritrute som netop dækker dette område.

Lyder dette interessant, så tilmeld jer et af de åbne huse som vi kører alle ugens dage eller giv os et kald, så laver vi en personlig frem­vis­nings­af­ta­le, så du med egne øjne kan se mulighederne der findes i denne ejendom.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech