Villa fra EDC

Ålholmparken 152

3400 Hillerød

4.495.000 kr.

5/4 rum, 136 m²

Flot moderniseret villa få skridt fra grønne områder

Få steder i Hillerød Vest bor man så grønt og fredeligt som her på Ålholmparken 152, hvor denne skønne villa ligger placeret. Villaen ligger som næstsidste hus på et lukket vænge, og lige ude på den anden side starter de store grønne områder i Ullerødbyen. Med adresse her får I med andre ord naturen som genbo, og I kan nyde godt af områdets mange løbestier og gangstier. Samtidig får I let adgang til dagligdagens fornødenheder. En lukket sti fører til Hillerød Vest Skolen, så børnene kan cykle til skole uden at skulle krydse nogen større vej. Der er også let adgang til daginstitution, idrætshal og supermarked, og turen til centrum af Hillerød tager blot et kvarter på cykel.

Villaen fremstår i flot opdateret stand, og hovedparten af vinduerne er skiftet til ved­li­ge­hol­del­ses­fri mahogni-vinduer. Det er også værd at bemærke, at villaen er tilsluttet fjernvarme og har gulvvarme i de fleste rum.

Indenfor i boligen er der en lys og venlig atmosfære, og planløsningen sørger for, at spildpladsen er minimal. Den store lyse stue ligger i åben forbindelse med alrum og køkken, og herfra er der udgang til udestue og terrasse/have. I den anden del af boligen finder I fire værelser, badeværelse, gæstetoilet og bryggers.

Grunden ligger højt, og der er udsigt til Gribskov fra baghaven – det forstærker oplevelsen af lys og luft omkring boligen. Haven er anlagt i forskellige niveauer, og her kan både store og små nyde de lune sommerdage under åben himmel.

Ring til EDC og bestil en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Anders Blom

Partner, Ejendomsmægler, MDE

blom@edc.dk24 84 22 1248 36 36 60EDC Bent Nielsen a/s