Villa fra EDC

Bakkesvinget 6, Tulstrup

3400 Hillerød

5.395.000 kr.

7/6 rum, 299 m²

299kvm stråtækt idyl i kanten af Hillerød på stor grund

Mulighed for luft-til-vand system med en lav årlig varmeudgift!

På en stor fredelig grund i Tulstrup – et velfungerende lokalsamfund ti minutter fra Hillerød – venter denne enestående ejendom på at byde velkommen til nye ejere. Ejendommen daterer sig tilbage til 1897, og her får I en bolig med masser af sjæl og personlighed og hele 299 m2 bolig i to plan. Der medfølger stor garage med værksted, og I kan nyde udendørslivet helt ugeneret på den 2.275 m2 store grund.

Beliggenheden er perfekt, hvis I ønsker at bo i grønne og fredelige omgivelser og stadig være tæt på det hele. Byens daginstitution ligger bare 500 meter væk, og de lidt ældre børn kan cykle til skolen i Alsønderup et par kilometer væk. Samtidig blot ti minutters kørsel til centrum af Hillerød.

Ejendommen tager sig meget præsentabelt ud med flot stråtag, der er skiftet i 2019. Indenfor mærker man straks, at boligen er blevet istandsat med stor respekt for den originale stil. Der er en varm og indbydende atmosfære overalt i huset, og det rummelige køkken har plads til spisebord som i et klassisk landkøkken. I den tilstødende stue er der synlige loftsbjælker og et dejligt lysindfald fra flere verdenshjørner. Herfra er der desuden udgang til terrasse og have.

I stueplan er der herudover tre værelser i forlængelse af hinanden samt et badeværelse og et bryggers. På førstesalen er der endnu et badeværelse og yderligere tre værelser under de hyggelige skråvægge – heraf et meget stort værelse med brændeovn, som også vil egne sig godt som ekstra opholdsstue.

Velkommen til Bakkesvinget 6.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Oskar Kure Lenau

Salg & Vurdering, Udlejning

oskar@edc.dk42 79 12 3448 36 36 57EDC Bent Nielsen a/s