Villa fra EDC

Sct. Nilsvej 4

3550 Slangerup

3.345.000 kr.

6/5 rum, 206 m²

Stor bolig i eftertragtet kvarter

Velkommen til Sct. Nilsvej 4 i hjertet af Slangerup, her får du muligheden for at erhverve en stor og velindrettet villa med plads til hele familien.

Beliggenheden i Slangerup findes ikke meget bedre, tæt på bl.a. indkøb, Lin­de­gårds­sko­len samt offentlig transport til og fra byen. På Sct. Nilsvej kan børnene lege frit sammen med områdets andre børn uden bekymringer for forældrene. Vejen er lukket og derfor med minimal trafik.
Slangerup er en perfekt by til den moderne børnefamilie med gode og trygge rammer ligesom her er alt, hvad du skal bruge i hverdagen og ikke mindst den skønne nærliggende natur, hvor gå- og løbeturene kan nydes.

Selve ejendommen indeholder hele 206 m2 fordelt på to plan og med følgende planløsning: Entré med trappe til 1. salen, bryggers, rummeligt badeværelse med bruseniche, soveværelse, skønt køkken/alrum, kontor/værelse samt stue med udgang til den solrige og hyggelige udestue. Ejendommens 1. sal indeholder værelse, stort depotrum som nemt kan ændres til soveværelse, badeværelse samt meget stort soveværelse med kiplofter.

Ejendommen er beliggende på 908 m2 stor grund med flisebelagt indkørsel. Fra haven kan man fornemme ejendommens høje placering. Herfra kan udsigten over byen og området nydes, hvilket selvfølgelig også er muligt inde fra selve boligen. Haven er helt som den skal være. Her sørger bl.a. de gamle frugttræer og alskens skønne blomster for at skabe et rart og hyggeligt havemiljø.

Skal dette være din og familiens kommende bolig, så ring i dag for personlig fremvisning eller tilmeld dig et af vores åbne huse.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 6921 54 18 69EDC Poul Erik Bech