Villa fra EDC

Vinkelvej 3

3550 Slangerup

2.495.000 kr.

3/2 rum, 117 m²

Villa genopbygget i 2020

Velkommen på Vinkelvej 3 i Slangerup. Her får I et hus, som er genopbygget i 2020, efter brand i det tidligere hus. Tilbage fra det gamle hus er kun kælder, fundament og en smule af den østvendte gavl – resten af huset er derfor bygget i 2020.

Her får I et hus på 117 kvm. med gulvvarme og mulighed for 3 værelser samt pænt badeværelse. Fra stuen er der adgang til udestue, hvorfra man kan nyde synet over haven. Derudover 17. kvm. kælder til værksted el. opbevaring.

Grunden er på 988 kvm. og haven er en gammel have med varieret beplantning og forskellige niveauer. Her kan man både anlægge sig en nem have, eller have en flot prydhave, som det har været indtil nu. Det er op til en selv.

Med til ejendommen hører endvidere carport med skur.

I Slangerup finder I alt, hvad I kan ønske jer. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i form af bl.a. SuperBrugsen, Netto og Coop365, og dertil kommer et fint udvalg af spe­ci­al­bu­tik­ker. Med den centrale beliggenhed i Nordsjælland, kommer man hurtigt til Roskilde, Hillerød, Frederikssund, Farum eller København. Bus 600S sikrer med sin 10-minutters drift at man er i Ølstykke på 7 minutter, hvorfra man kan tage S-toget mod København.
Lyder ovenstående interessant, kan I tilmelde jer et af de åbne huse. Vi vil glæde os til at vise jer ejendommen.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Simon Herløv

Partner, ejendomsmægler, MDE

sijo@edc.dk28 56 16 5728 56 16 57EDC Poul Erik Bech