Villa fra EDC

Lundevej 35

3600 Frederikssund

7.495.000 kr.

8/5 rum, 258 m²
Ny Sag
259 visninger de seneste 24 timer

Enestående liebhaverbolig

EDC har her æren af at byde velkommen til Lundevej 35 i hjertet af Frederikssund. En helt fantastisk gennemført, mondæn og præsentabel liebhavervilla. Den markante ejendom er ifølge historiske optegnelser oprindeligt opført som lægebolig for overlægen af det daværende Frederikssund Hospital. Her er tænkt over alle detaljer og det er med stor succes lykkedes at bevare den røde tråd fra kælder til kvist. Er du til den klassiske stil og værdsætter du en historisk bolig med bl.a. flotte sil­de­bens­par­ket­gul­ve, så er her det fineste bud på din kommende bolig. Ejendommen er renoveret i bedste kvalitet og med respekt for ejendommens oprindelig stil og her er tydeligvis ikke gået på kompromis i den proces.
Villaens velindrettede 258 bolig-m2 og 63 kælder m2 giver en ny familie mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Boligen er opdelt i to plan, hvor der i stueplan er storslået hall, gæstetoilet, pejsestue med åben pejs, dagligstue, stor spisestue, anretterkøkken samt et køkken, der byder på de perfekte rammer for enhver gastromand og -kvinde. 1. salen, har den perfekte indretning i form af for­æl­dre­af­de­ling og væ­rel­ses­af­de­ling, for­æl­dre­af­de­lin­gen er med 2 store værelser og badeværelse og væ­rel­ses­af­de­lin­gen er med 3 gode børneværelser. Kælderen indeholder anvendeligt vaskerum, depotrum/disponibelt rum, fyrrum med op­be­va­rings­mu­lig­he­der samt en fantastisk vinkælder. Der er gulvvarme i kælderen.
Ejendommen er beliggende på 1.583 m2 stor grund med smuk anlagt indkørsel samt god og nem have med lækker fliseterrasse, som der er udgang til fra flere steder i huset. Terrassen er anlagt med belysning, der giver de smukkeste rammer om aftenen. Endvidere enestående havestue/orangeri opført i stil med hovedbygningen samt en tidligere garage, der nu anvendes som udhus.
Er det en central beliggenhed der søges, fås den ikke meget bedre end her, hvor der er kort gåafstand til det hele. Byen byder på S-tog og busser, et bredt butiksudvalg, cafeer og restauranter, museer, Roskilde Fjord med strand, lystbådehavne, roklub og det maritime havnemiljø, Fær­ge­lunds­sko­ven samt naturligvis både private samt offentlige skoler, ung­doms­ud­dan­nel­ser og idrætsby bl.a. med ny svømmehal.

Har en af Frederikssunds mest markante, historiske og smukke ejendomme interesse? Ring i dag for personlig fremvisning eller tilmeld dig et af vores åbne huse.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 6921 54 18 69EDC Poul Erik Bech