Villa fra EDC

Markleddet 3

3600 Frederikssund

2.495.000 kr.

5/3 rum, 117 m²
240 visninger de seneste 24 timer

Klassisk ejendom i hjertet af byen

Unik mulighed for at blive den næste ejer af denne helt klassiske, tidstypiske gulstensvilla fra 1954, der kun har haft få ejere igennem tiden.

Kendetegnet for de eftertragtede villaer fra 1950’erne er velbyggede villaer, der er funktionelt indrettet og som stadig i dag har et nutidigt udtryk i arkitekturen. Denne villa er helt centralt beliggende i Frederikssund by, en god placering hvor byens mange faciliteter, skoler m.m. kan nås indenfor en kort gåafstand.

Selve boligen er på 117 m2 og derudover er der 65 m2 kælder. Alt i alt hele 182 etagemeter fordelt på 3 plan. Villaen har i dag følgende planløsning: Entré, badeværelse med bruseafsnit, stor rummelig stue med udgang til meget ugeneret terrasse og hyggelig have. Desuden spiseafdeling samt køkken. Fra entréen er der trappe til 1. sal med 3 soveværelser.

Kælderen tilbyder diverse disponible rum og vaskerum, som byder på mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Her er bl.a. god plads til familiens hobbyer mm. Beliggende på 789 m2 grund anlagt med flot have og ikke mindst masser af plads til leg og udfoldelse for hele familien.

Ring i dag for personlig fremvisning eller tilmeld et af vores åbne huse på edc.dk

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 6921 54 18 69EDC Poul Erik Bech