Villa fra EDC

Frederiksborgvej 48

3650 Ølstykke

4.495.000 kr.

9/6 rum, 269 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar ejendom med 269 kvm. til den helt store- eller sammenbragte familie

Drømmer du om en ejendom med plads til den store familie? Måske den sammenbragte familie med mulighed for teenage afdeling? Eller drømmer du om masser plads til arbejde og-/eller hobbyer? Så skal du ikke snyde dig selv for, at komme ud og se denne fantastiske ejendom!

Begge bygninger er pudset op, og med et flot sort glaseret tegltag. Der er desuden også skiftet døre og vinduer. I hovedhuset får du gulvvarme i hele huset, flotte egetræs plankegulve, et nyere køkken fra 2019 i flotte og klassiske elementer og gode materialer. Stue/køkken/alrummet er lyst, og i spi­se­af­de­lin­gen er der en rundbue/karnap med vinduer i, så det skaber noget helt unikt til rummet. I stueplan får du desuden en rummelig entre, og et stort renoveret badeværelse med loft til kip. På førstesalen får du hele tre gode værelser, med mulighed for opdeling så du i stedet får fire værelser.

Den anden bygning er delt op, således at i den ene ende har du en rigtig fin lejlighed med stue/køkken/alrum, samt et godt badeværelse. I den anden ende har du den store garage. I denne del af bygningen er der også et badeværelse, samt adgang til førstesalen, hvor der er tekøkken/ophold samt to store værelser.

Haven er ugeneret, og med plads til at hele familien kan udfolde sig. I dag er der en stor græsplæne, bærbuske, og en hønsegård så du kan gå direkte i haven og hente friske æg til morgenmaden. Den store træterrasse ligger med direkte udgang fra hovedhusets stue. Her er der godt med læ og plads til, at familien samles på de lune sommeraftener.

Du får en yderst attraktiv beliggenhed i et roligt villakvarter, men centralt i Ølstykke stationsby. Der er sikker skolevej til Maglehøjskolen og gåafstand til bl.a. Ølstykke S-station, Rema 1000, Ølstykke Bageri, pizzariaer, apoteket mv. Hvis hundene skal luftes uden snor, så tager det kun få minutter at nå Sperrestrup Skov.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.