Villa fra EDC

Maglehøjvej 25

3650 Ølstykke

4.295.000 kr.

5/4 rum, 165 m²
Tæt på Maglehøjskolen

Velholdt familievilla med attraktiv beliggenhed i Ølstykke

I bydes velkommen til denne velholdte og velbeliggende 1 plans villa i området nord for Ølstykke Station. Her kommer I til at bo tæt på Maglehøjskolen, skønne naturområder med skov og mose samt i gåafstand til ind­købs­mu­lig­he­der og S-tog.

Indretningen er som følger: Entre med stort garderobeskab, gæstetoilet og adgang til den store opholdsstue med brændeovn fra 2017. Brændeovnen i stuen kan hygge og skabe varme på de kolde aftener og nætter vinteren over. Husets indretning er optimal for jer, der ønsker en separat børne- og for­æl­dre­af­de­ling samt et stort køkken/alrum som salmlingspunkt for familiens daglige aktiviteter, fa­mi­lie­fød­sels­da­ge og festligheder. Køkkenet er fornyet i 2020 og er fra HTH. For­æl­dre­af­de­lin­gen byder på et stort og rummeligt skabsrum, stort badeværelse med brus og sauna samt et skønt soveværelse med udgang til overdækket terrasse. Bør­ne­af­de­lin­gen rummer hele 3 gode værelser samt et badeværelse med brus. Hertil kommer et praktisk bryggers med egen indgang, va­ske­fa­ci­li­te­ter mv. Husets disponering er gennemtænkt og udnyttelse af kvadratmetrene er optimal.

Husets ydervæg er ca. 300 mm. hulmur med ½ sten tegl udvendig og letbeton indvendig. Hulmuren er isoleret ved opførelsen. Der er foretaget efterisolering med papiruld af eta­ge­ad­skil­lel­sen, så der nu er 450 mm. iso­le­rings­tyk­kel­se, så denne bygningsdel opfylder krav i Byg­nings­reg­le­men­tet (BR18). Dette er medvirkende til at energimærket er et flot D. Huset opvarmes pt. med naturgas, men der er ansøgt om tilskud til installation af luft-til-vand varmepumpe, hvilket tilskud er bevilget og følger huset ved ejerskifte, såfremt var­me­in­stal­la­tio­nen udskfites. Vinduer og yderdøre er udskiftet i 2014, ståltaget er lagt 2012. Der er gulvvarme i flere rum, f.eks. i halvdelen af køkkenet.

Havefolket velsignes med intet mindre end en vidunderlig have, der byder på sol dagen lang, en overdækket terrrasse, endnu en terrasse ved stuen, stor græsplæne til leg og boldspil samt et væld af frugttræer og hyggelig beplantning. Læg hertil et orangeri/drivhus, flere udhuse og en carport.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Anders Due Bentzen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

adb@edc.dk21 43 13 0358 58 77 25EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke