Villa fra EDC

Almegårdsvej 1

3700 Rønne

3.600.000 kr.

4/2 rum, 142 m²
Solgt

Smagfuldt renoveret stråtagsvilla i udkanten af Rønne Nord, med 1,1 ha grund, separat anneksbygning og uden bopælspligt - tæt skov og strand

I udkanten af Rønne Nord tæt på skov og strand, og uden bopælspligt, ligger denne smukke og renoverede stråtagsvilla med 142 m² beboelse og 74 m² opvarmet anneks/garagebygning - på en 11.765 m² grund med stort græsareal, stor hyggelig terrasse, egen fredskov, samt attraktiv placering lige overfor Nordskovens smukke natur, med afmærkede gå- og løberuter, mtb-spor samt pragtfuld sandstrand på den anden side af skoven. Ejendommen er perfekt for dem, der drømmer om at bo ”på landet” - men samtidig tæt på byens mange faciliteter som bl.a. skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner, ind­købs­mu­lig­he­der, idræts­fa­ci­li­te­ter, svømmehal m.m., som ligger i kort cykelafstand fra ejendommen.
Ejendommen fremtræder i flot og velholdt stand, i en god kvalitet og moderne stil, som er lige til at flytte ind i - opført i hvid malet/pudset facade, hvide termovinduer samt flot nyere stråtag. Opvarmet via nyt jordvarmeanlæg fra september 2021, som giver et godt og behageligt indeklima, og et flot energimærke B.
I dag anvendes ejendommen som kombineret bolig- og er­hverv­se­jen­dom, hvor ejer driver sin garnbutik fra i an­neks­byg­nin­gen, og hvor tidligere ejer har drevet kon­tor­virk­som­hed. Bygningen er opvarmet og isoleret, ligesom der er toilet og ba­de­fa­ci­li­te­ter, hvilket gør den velegnet til mange formål som f.eks. gæsteanneks, te­e­na­ge­af­de­ling, værksted, frisør, behandlerum o.l. - eller andre gode idéer en ny ejer kan have.
Ejendommen er beliggende i et område uden bopælspligt, hvilket betyder ejendommen kan anvendes til helårshus eller fritidshus.
Boligen indeholder: Entré/bryggers med god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler. Flot badeværelse med toilet, hånd­va­skar­ran­ge­ment, badekar, muret bruseniche og gulvvarme. Lækkert køkken med hvidevarer – åbent til spisestue. Hyggelig og lys spisestue med trægulv og brændeovn. Stor lys opholdsstue med trægulv og god trappe til 1. sal.
1. salen indeholder: Stor åben repos med loft til kip og synlige bjælker, samt soveafdeling med indbygget skabe og plads til dobbelt seng – mulighed for at etablere værelse. Toilet med håndvask. Soveværelse med loft til kip og fransk altan, hvor man kan nyde udsigten over egen grund.
Anneks/er­hvervs­byg­ning indeholder: Stor garage med port (p.t. indrettet som lager). Butikslokale med stort glasparti og separat indgang. Baglokale/lagerrum med trappe til 1. sal og udgang til gården. Flot badeværelse med toilet, håndvask og brus. Stort åbent rum på 1. sal med plads til seng, sofa m.m. Annekset er godt isoleret og opvarmet med gulvvarme (i stueplan).
Derudover forefindes: Udhus/redskabsskur samt overdækning til opbevaring af brænde m.m.
Øvrige oplysninger: Sælger er ikke ved at afhænde sin forretning, men flytter denne ned til Rønne Torv, hvor hun forventer at åbne februar/marts 2023.

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 0256 95 56 83EDC BornholmerBo