Villa fra EDC

Bjælkestensvejen 4

3720 Aakirkeby

1.750.000 kr.

7 rum, 293 m²

STOR EJENDOM PÅ LANDET I UDKANTEN AF AAKIRKEBY - P.T. MED 3 UDLEJEDE LEJLIGHEDER

Ejendommen er beliggende i landzone, og er derfor ikke omfattet af bopælspligten, i dejlige landlige omgivelser i udkanten af Aakirkeby, hvor der forefindes skoler, idræts­fa­cil­li­te­ter og ind­købs­mu­lig­he­der m.m.

Ejendommen der fremtræder som en 3-længet ejendom, er opført i hvidpudset bindingsværk facader, med blåmalede døre og vinduer, samt strå- og eternittag m.m.

Grunden er anlagt med stor have, egen dam, og omkranset af piletræer m.m.

Ejendommen er som nævnt beliggende i landone, hvorfor der ikke er bopælspligt på ejendommen, d.v.s. at man som ejer evt. kan vælge at benytte en lejlighed som fritidsbolig.

Ejendommen er p.t. opdelt i 3 udlejede lejligheder, som indeholder:

Lejlighed 1 - ca. 170 m² (hovedhuset): Stueplan: Entré med trappe til 1. sal. Værelse. Badeværelse. Stort køkken. Opholdsstue. Bryggers. Vaskerum. 1. sal: Stort opholdsrum. 2 værelser.

Lejlighed 2 (vestfløjen): Entré med trappe til 1. sal. Badeværelse med toilet, håndvask, bruseafsnit og sauna. Opholdsstue med plankegulve og udgang til fliseterrasse. Stort køkken med hvidevarer. 1. sal: 2 store gavlværelser - det ene med havkik og altan.

Lejlighed 3 (annekset): Entré. Badeværelse. Køkken. Stue. Værelse. 1. sal: Værelse med havkik.

Herudover forefindes bl.a.: Garage. Tidligere hestestald.

Lejeindtægter excl. forbrug, udgør pr. 01.01.23:

- Lejlighed nr. A, p.a. kr. 64.920,-
- Lejlighed nr. B, p.a. kr. 41.736,-
- Lejlighed nr. C, p.a. kr. 57.000,-
Lejeindtægter ialt pr. år kr. 163.656,-

For yderligere oplysninger om denne ejendom, eller evt. aftale om besigtigelse, kontakt ejendomsmægler og valuar MDE Kurt Mortensen, mob. 2021 5905 eller mail: kurt.mortensen@edc.dk

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt at kende sit lokalområde, og vigtigheden i at gøre sig umage. Som "indfødt" Bornholmer kender jeg min Ø, og jeg gør mig umage hver dag, for at yde den bedste service både for mine sælgere og købere, for at leve op til vores slogan "En del af Øens liv".

Kurt Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit

kurt.mortensen@edc.dk20 21 59 0556 95 56 83EDC BornholmerBo