Villa fra EDC

Søndre Landevej 35, Aaker

3720 Aakirkeby

1.450.000 kr.

5/3 rum, 152 m²

Pænt moderniseret landejendom med stor grund og havkik!

Denne 162 m² store villa er siden 2017 blevet pænt moderniseret med bl.a. nyt tag (2019), nye vinduer (2017), efterisoleret samt ny-indrettet 1. sal. Dette har også resulteret i at ejendommen har et lavt energiforbrug.
Ejendommen er beliggende på en 13.392 m² stor grund, hvoraf størstedelen er udlejet. Huset har sol på facaden hele dagen og haven omkring ejendommen er indrettet med flere hyggelige terrasser, således at man altid kan finde læ, sol eller skygge. Der er kik til havet, som kun er 800 m. væk, fra hele husets sydside - både fra grunden og fra stueplan.
Ejendommen er beliggende kun 4 km fra Aakirkeby, som tilbyder alle faciliteter, såsom bør­ne­in­sti­tu­tio­ner, skoler, idræts­fa­ci­li­te­ter og diverse ind­købs­mu­lig­he­der og spisesteder.
Der er tæt til offentlig transport og skolebus til Aakirkeby.
Beboelsen består af:
Stueplan: Vindfang. Entré/gang med massivt egetræsgulv. Stort soveværelse med skabe og massivt egetræsgulv. Renoveret køkken med hårde hvidevarer. Stue med massivt egetræsgulv, brændeovn og trappe til 1. sal. Bryggers med montage for vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt skabs­ar­ran­ge­ment med håndvask.
1. sal: Stue med kvist mod havudsigten. 2 værelser. Toilet med håndvask.
Til ejendommen hører desuden: Indkørsel med plads til flere biler. Garage og udhus. Brændeskur/cykelskur.
Kontakt EDC BornholmerBo for en fremvisning!

Erfaring, lokalkendskab og tryghed

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv og har altid engageret mig i lokalområdet - som en del af øens liv. Med erfaring i bolighandel siden 1984 som ballast, yder jeg altid den bedste service for at køber og sælger oplever en tryg bolighandel. Det handler nemlig mere om mennesker end om mursten.

Bo Sonne

Ejendomsmægler & Valuar MDE, køberrådgiver, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit og Jyske Kredit

bo.sonne@edc.dk40 45 66 8356 95 56 83EDC BornholmerBo