Villa fra EDC

Nybrovej 17, Østerlars

3760 Gudhjem

2.350.000 kr.

6/5 rum, 286 m²
Solgt

Smuk, istandsat og karakteristisk ejendom, tidligere mejeri - med 286 m² beboelse, skønne uden­dør­s­a­re­a­ler og stor værk­steds­byg­ning

Det er ikke hver dag, vi kan præsentere en smuk og historisk ejendom fra 1911 med energimærke B. Men det kan vi nu, for den tidligere mejeriejendom ”Dybdal” i Østerlars er blevet omhyggeligt renoveret, i en moderne og smagfuld stil, med energivinduer, gulvvarme, hul­mur­si­so­le­ring og solceller.

Ejendommen ligger på hovedvejen i Østerlars, tæt til populær friskole, ind­købs­mu­lig­hed, idræts­fa­ci­li­te­ter samt naturskønne- og op­le­vel­ses­mu­li­ge områder ved Østerlars Rundkirke, Mid­delal­der­cen­tret m.m. Derudover er man blot 5 km fra Gudhjem by, hvor der forefindes en smuk klippehavn, små hyggelige gader, diverse caféer og spisesteder, røgeri, spe­ci­al­for­ret­nin­ger samt meget andet der er med til at gøre Gudhjem til noget helt specielt.

Ejendommens stuehus har tidligere fungeret som bestyrerbolig til mejeriet indtil dets lukning i 1968. Det betyder stuehuset er opført i yderst god kvalitet og herskabelig stil, med bl.a. højt til loftet, flotte fyldningsdøre, store rundede vinduer, og mange spændende detaljer. Efterfølgende, har nuværende ejer foretaget en omfattende istandsættelse af stuehuset, og indrettet denne til en moderne og funktionel bolig, som er lige til at flytte ind i, og som lever op til nutidens standard og kvalitet – i smukke historiske rammer fra 1911.

Grunden er på 2.232 m², anlagt med en stor her­skabs­lig­nen­de gårdsplads, med brosten, smuk jernlåge, græsplæne, diverse beplantning samt flot bøgehæk der afskærmer mod omgivelserne. Bag ved ejendommen er der en skøn have med bl.a. græsplæne, frugttræer, køkkenhave, drivhus samt en dejlig terrasse.

Til ejendommen er der en 385 m² værk­steds­byg­ning, hvor der tidligere har været mejeri og senere ma­sk­in­for­ret­ning. Bygningen har store porte, højt til loftet og er anvendelig til mange forskellige formål som f.eks. lagerrum, veteranbiler, hobbyværksted, loppebutik eller mindre til hånd­vær­ker­virk­som­hed.

Ejendommen indeholder følgende:
Entré/hall med smuk trappe til 1. sal, diverse skabsplads, samt flisegulv med gulvvarme. Imponerende køkkenalrum med gulvvarme, skønt lysindfald, stor køkken-ø med gra­nit­bord­pla­de, flot gennemgående pejs, samt udgang til haven. Vinkelstue med pudsede vægge, store vinduespartier, trægulv med gulvvarme. Badeværelse med toilet, håndvask, muret brus og gulvvarme. Soveværelse med flot afhøvlet trægulv og god skabsplads.

1. salen indeholder:
Stor repos med gode anvendelses muligheder og evt mulighed for etablering af ekstra værelse. 4 gode værelser. Flot nyere badeværelse fra 2020 med terrazzo fliser, væghængt toilet, håndvask, bruseniche og gulvvarme. Depotrum/lagerrum.

I kælderen er der godt funktionelt bryggers med håndvask, skabe og vaskemaskine og tørretumbler.

En flot, charmerende og historisk ejendom som skal ses og opleves – en ejendom EDC BornholmerBo glæder sig til at fremvise!

Fakta om Bornholm (39.602 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.125 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.513 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.952 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37104986
Boligareal
286 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
2.223 m²
Antal etager
1
Byggeår
1911
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.176 kr.
Pris/m²
6.456 kr.
Liggetid
11 dage
Pris
2.350.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Kælder
28 m²
Vægtet areal
364 m²

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
120.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.755 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.758 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 0256 95 56 83EDC BornholmerBo