Villa fra EDC

Helligpedervej 3

3790 Hasle

3.000.000 kr.

5/3 rum, 200 m²

Hyggeligt bondehus med unik beliggenhed og pragtfuld havudsigt!

Højt beliggende, direkte ovenfor det hyggelige fiskerleje Helligpeder, er dette bondehus med bindingsværk og eternittag placeret. Her er en helt utrolig udsigt mod vest over Østersøen, med blåt hav, fantastiske solnedgange og i klart vejr udsigt til svenskekysten og skibstrafikken.

Der er ca. 3 km til Hasle by med ind­købs­mu­lig­he­der, havnebad, sandstrand og spisesteder - og den anden vej kun ca. 9½ km til Allinge by, som bl.a. er berømt for det årlige Folkemøde.

Huset er opført med bindingsværk, termovinduer og tag af eternit. Der er god plads både indendøre og udenfor - for den skønne have rummer både blomster og flere pladser med terrasser, så sol og udsigt kan nydes i sommerhalvåret. Nuværende ejer har investeret en del penge i bl.a. ny luft/vand varmepumpe samt efterisolering, så der er også tænkt på energiforbrug og klimaaftryk.

Ejendommen er uden bopælspligt og kan således bruges til både helårsbeboelse og feriebolig - helt frit efter købers valg.

Huset indeholder: Vindfang. Entré og mellemgang til gårdhaven. Lille depotrum med nyt var­me­pum­pe­an­læg. Køkken - i åbent plan til spisestue. Stor, lys opholdsstue med brændeovn og flot udsigt. To badeværelser - det ene med brus og det andet med kar. Soveværelse med skabe. Værelse med skabe. Separat sauna. Stor, højloftet gildestue/atelier med brændeovn og stort glasparti mod haven og havet.

Dertil findes: Redskabsskur/værksted. Havehus/anneks. Kælder med udvendig adgang. Muret garage.

Stor og pragtuld anlagt have med masser af blomster, solkroge og terrasser - og hele tiden med udsigten, der danner perfekt baggrund.

Autentisk bondeidyl - og lavloftet. Enkelte loftsbjælker (i stue og spisestue) har lav frihøjde.

Et sjældent udbudt hus - og uden bopælspligt!

Din bolig er ikke bare et hus - men dit hjem

Boligen giver tryghed og skal i lang tid være rammen omkring dig selv om din familie. Derfor bruger jeg mit lokalkendskab som indfødt bornholmer til på bedste måde at hjælpe dig fra hjem til hjem - både når du køber og når du sælger.

Steffen Damgaard

Ejendomsmægler & Valuar MDE

steffen.damgaard@edc.dk20 29 68 0056 95 56 83EDC BornholmerBo