Villa fra EDC

Ørnevej 5

4040 Jyllinge

4.695.000 kr.

4/3 rum, 171 m²

Totalrenoveret og topmoderne villa

Vi har netop fået fornøjelsen af at udbyde denne flotte og moderne ejendom centralt i Jyllinge. Med blot få minutters gang til både skole, indkøb og offentlig transport er beliggenheden helt i top. Man bliver selvfølgelig heller ikke snydt for den flotteste del af Roskilde Fjord, som ligeledes ligger i gåafstand. Hvad mere kan man forlange?

Selve huset er oplagt til en børnefamilie, der ønsker en ind­flyt­nings­klar villa, så den kostbare tid kan bruges fuldt ud på familien.
Boligen indeholder stor entré med skabsplads og direkte adgang til dobbeltgaragen, samt adgang til køkkenalrummet. Netop i køkkenalrummet er der lagt vægt på sam­ta­le­køk­ke­net og det sociale samvær. Maden kan nemt tilbederes imens gæsterne eller børnene bliver underholdt – alt dette uden at misse et øjeblik - Der er ingen tvivl om at netop dette er husets samlingspunkt. Her er også god mulighed for at trække sig tilbage til stuen, hvorfra der er adgang til den sydvestvente terrasse gennem stort dørparti. Her er i alt 3 gode værelser, hvoraf det ene er oplagt til for­æl­dresove­væ­rel­se med eget walk-in og eget bru­se­ba­de­væ­rel­se. Yderligere er der endnu et flot bru­se­ba­de­væ­rel­se, samt bryggers i forbindelse med garagen.

Alt i alt en drømmebolig som kan skabe gode og trygge rammer for familiens fremtid!

Jyllinge byder på meget. Sommeren bliver lidt dejligere, når alle de skønne aktiviteter og lange løbe- og gåture kan nydes ved Roskilde Fjord. Bådlivet omkring havnene er helt unikt og børnene kan du trygt lade opvokse i det børnepopulære Jyllinge. Med kun 30 km. til København og 15 km. til Roskilde er Jyllinge særdeles attraktivt beliggende ved Roskilde Fjord. I starten af 1900-tallet søgte mange kunstmalere til Jyllinge, tiltrukket af det særlige lys og de mange smukke motiver langs med fjorden, og byen var på det tidspunkt kendt som et "Lille Skagen". I dag er der lidt mere end 10.000 indbyggere i Jyllinge, vi har 2 store skoler, mange dag­in­sti­tu­tio­ner, 2 lystbådehavne og en gammel jol­le­fi­ske­ri­havn. Idræts­fa­ci­li­te­ter med bl.a. idrætshal, stor oplyst kunststof-fodboldbane, stor løbeklub, samt svømmehal. I Jyllinge Centret findes der alle de ind­købs­mu­lig­he­der, som du har behov for i dagligdagen.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeppe Løgstrup

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jlo@edc.dk93 97 11 0558 58 74 15EDC Poul Erik Bech