Villa fra EDC

Stærevej 5

4040 Jyllinge

2.995.000 kr.

3/2 rum, 100 m²

Velholdt og højtliggende villa på hele 1.449 m2 grund

Velkommen til denne skønne og højtliggende villa placeret i en af Jyllinges eftertragtede og attraktive kvarterer. Her ligger ejendommen i et naturskønt lukket område, hvor man lige ude foran ejendommen har et dejligt grønt areal med en lille og hyggelig sø.
Denne utroligt spændende ejendom skiller sig ud fra standard-villaen, da den med dens unikke rumdeling, giver det naturlige lys et helt specielt spil i bl.a. stuen og værelserne.
Når man træder ind i entréen, er der godt med plads til at smide overtøjet og skoene, samt ekstra skabsplads. Videre herfra har man husets 2 værelser. På modsatte side af værelserne har vi det fine badeværelse med separat bruseniche.
I den anden ende af huset har vi den store og åbne stue, hvor der nemt er plads til at hele familien kan komme på besøg til fødselsdage eller højtiderne uden at man kommer i pladsmangel. Forenden af stuen har man en hyggelig karnap med vinduespartier hele vejen rundt, som er oplagt at lave til hygge-/ læsehjørne. I resten af stuen får man som nævnt også et godt lysindfald fra vin­du­es­par­ti­er­ne mod syd, som lyser hele rummet op.
Herfra er der åben forbindelse til køkkenet, hvor der er rig mulighed for at kokken kan kokkerere, og samtidig være en del af selskabet.
Ikke nok med dét, har man et fint bryggers med egen udgang, og er perfekt til at bruge som entré til hverdag.
Fra både stue og entré er der adgang til en dejlig stor fliseterrasse der omkranser hele den vestlige del af huset. Der er derfor mulighed for at sidde og nyde ef­ter­mid­dags­so­len og se solnedgangen i de sene sommeraftener.
Sidst men ikke mindst, byder ejendommen på en flot dobbeltcarport til familiens biler, med et indbygget ”anneks”, som i dag bruges som kontor, samt en skøn åben have.
Alt i alt en fantastisk ejendom, som rummer alle mulighederne for den lille børnefamilie såvel som ung-seniorerne.
Jyllinge byder på så meget. Sommeren bliver lidt dejligere, når alle de skønne aktiviteter og lange løbe- og gåture kan nydes ved Roskilde Fjord. Bådlivet omkring havnene er helt unikt og børnene kan du trygt lade opvokse i det børnepopulære Jyllinge. Med kun 30 km. til København og 15 km. til Roskilde er Jyllinge særdeles attraktivt beliggende ved Roskilde Fjord. I starten af 1900-tallet søgte mange kunstmalere til Jyllinge, tiltrukket af det særlige lys og de mange smukke motiver langs med fjorden, og byen var på det tidspunkt kendt som et "Lille Skagen".

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Casper Lassen

Partner, ejendomsmægler, MDE

calas@edc.dk40 30 90 7658 58 72 29EDC Poul Erik Bech