Villa fra EDC

Nyvej 16

4050 Skibby

1.995.000 kr.

7/2 rum, 143 m²

Klassisk familievilla centralt i Skibby

Velkommen til Nyvej 16 i hjertet af Skibby, her får du muligheden for at erhverve en god klassisk mu­rer­mester­vil­la med mange muligheder for indretning og udnyttelse.

Du finder 143 kvadratmeter fordelt i to plan, hvor du finder den nyrenoverede entré, gæstetoilet, rummelig spisestue, stue samt soveværelse. Soveværelset og stuen har tidligere været en stor stue. Desuden finder du køkken hvorfra der er nedgang til lille kælder.
Ejendommens 1. sal indeholder; badeværelse med badekar samt hele 4 værelser.

Ejendommen er beliggende på 1.256 kvadratmeter grund hvor du også finder, stor og ny carport med tilhørende skur, ældre nykalket skur med nyt tag, drivhus og ikke mindst muret udhus der er indrettet som anneks med gulvvarme (ikke godkendt) og badeværelse/fyrrum. Endvidere finder du hyggelig have med god plads til udeliv og leg. I haven er der en del
gamle frugttræer og bærbuske der giver godt med frugt og bær. Her kan børnene boltre sig, samtidig med mange gode steder at sidde og nyde kaffen i både morgen- og aftensolen.

Du befinder dig som sagt i hjertet af Skibby, med tæt til at både bus, hvorfra du nemt kommer til Kirke hylinge, Roskilde og Frederikssund, 800 m til skole og daginstitution, 200 m til indkøb mm. Skibby er en hyggelig by med et aktiv foreningsliv, midt på Hornsherred hvor du er tæt på den skønneste natur.

En ejendom du skal opleve, så ring i dag for personlig fremvisning eller tilmeld dig en af vores 1-1 fremvisninger.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

clp@edc.dk21 54 18 6921 54 18 69EDC Poul Erik Bech