Villa fra EDC

Englerup Gade 5B, Englerup

4060 Kirke Såby

2.695.000 kr.

7/4 rum, 193 m²
Solgt

193 kvm. bolig på stor, pragtfuld grund til mark

Velkommen til Vikingernes land, Lejre Kommune, hvor du bor tæt på både fjord og skov i vidunderlige kuperede omgivelser. Englerup ligger omgivet af åbne marker ud mod Ryegaard skovene, direkte ned til Isefjorden, så er du til natur og fritid er der rigtig gode ud­fol­del­ses­mu­lig­he­der. Isefjorden har rigtig gode fi­ske­mu­lig­he­der og Tempelkrogen, som er betegnelsen for Isefjordens afslutning her, har for nogle år siden været et kæmpe projekt fra na­tursty­rel­sens side, hvor man har inddraget store land­brugs­a­re­a­ler til fjorden, og er i dag blevet til et kæmpe fugleområde. Her i Lejre Kommune finder du et utal af spændende seværdigheder som bl.a. Sagnlandet Lejre, Trætoppehytter ved Ryegaard Gods, Ledreborg Slot samt golfklubben Ledreborg Palace og ikke mindst både Roskilde Fjord og Isefjorden.

Fra Englerup er der få km. til Hol­bæk­mo­tor­vej­en, så du kommer nemt til København og Holbæk, og hvis du rejser med bus og tog, kan du stå på København H, kun en time og 5 min. efter at du er steget på bussen i Englerup. Der er natbusser fredag og lørdag fra Roskilde, så de unge mennesker kan komme trygt hjem. Der er cykelstier samt skolebus til Bramsnæsvig skole, hvor der også er institutioner og ind­købs­mu­lig­hed i Netto.

Ejendommen, som er ugeneret beliggende for enden af egen lille grusvej, er arkitekttegnet i 1971 og ligger smukt ud til åbne land­brugs­a­re­a­ler, og ejendommens indretning gør, at du flere steder i boligen og på terrasserne, kan nyde den smukke udsigt. I ind­gangs­ni­veau­et har man etableret et hyggeligt hvidt element køkken som i det tilstødende rum har en dejlig spiseafdeling med udgang til en fantastisk overdækket terrasse mod syd. I næste niveau kommer du til husets centrale rum, stuen, som har fordeling til resten af boligen. Herfra bevæger du dig ind i et kæmpe stort soveværelse, som har adgang til lækkert for­æl­dre­ba­de­væ­rel­se med brus. Ved bør­ne­af­de­lin­gen har man valgt at indrette et alrum som forbinder de 2 gode reelle børneværelser. I umiddelbar tilknytning hertil ligger et originalt ældre badeværelse, indrettet som et skibs­ba­de­væ­rel­se, der har været spændende arkitektonisk indslag, men nok tjener sin sidste beboere.Denne afdeling kunne også være ideel til liberalt erhverv. Fra stuen bevæger du dig op på husets øverste niveau, udkigsposten, hvor man kan nyde et glas vin mens udsigten betragtes fra den lille reposstue. Herfra kan du gå direkte ind til dit arbejdsværelse eller måske har du valgt at husets teenager skal bo her i en afdeling for sig selv. Fjorden kan skimtes og ses mest om vinteren herfra. I underetagen har du et fyrrum, hvor der er opsat en energivenlig luft til vand varmepumpe, og her er tillige et stort værksted samt et rummeligt depotrum, som måske skal være husets sauna ?

Husets have er i flere skønne niveauer, og her kan børn og dyr boltre sig i sikre omgivelser.

Fakta om Lejre (28.930 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
28,23
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.527 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.041 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.751 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21

Oplysninger

Sagsnr.
43304733
Boligareal
193 m²
Kælder
60 m²
Vægtet areal
226 m²
Rum/værelser
7/4
Grundareal
1.348 m²
Antal etager
3
Byggeår
1971
Ombygget
1981
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.838 kr.
Pris/m²
11.925 kr.
Pris
2.695.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
69 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
135.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.167 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.718 kr.
Læs mere om boliglån

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Søren Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit og Jyske Kredit

san@edc.dk23 47 39 11EDC Hvalsø

EDC Hvalsø

Hovedgaden 25, 4330 Hvalsø

433@edc.dk46 40 80 11