Villa fra EDC

Englerupvej 68, Kirke Sonnerup

4060 Kirke Såby

6/3 rum, 122 m²
Solgt

Hyggelig villa med mange muligheder!

Skøn og charmerende villa - beliggende lige midt i den hyggelige landsby, Kr. Sonnerup. Ejendommen har tilmed et fantastisk udhus samt garage, som kan benyttes til mange for­skel­lig­ar­te­de formål. Derudover ligger bagsiden af huset ud til åbne marker, så der er masser af mulighed for privatliv samt en vidunderlig natur. Den velindrettede villa har igennem sælgers ejertid fået foretaget en lang række forbedringer. Her er bl.a. nyere VVS i det meste af huset, lofter, pillefyr, efterisoleret med 350 mm., ny gangbro på loft, køkken, hvidevarer, isokern i skorsten, vinduer i kælder, ventilation, el-port + varme i garage og nyere tag på udhus mv. Denne idylliske ejendom er ideel til begynderparret/den lille familie, der gerne vil etablere sig i landlige omgivelser!

Beliggenheden er super dejlig, hvis du søger lands­by­stem­ning. Ejendommen ligger i centrum af Kr. Sonnerups gamle bydel, hvor mange af husenes historier går over hundrede år tilbage. Kr. Sonnerup har i underkanten af 1000 indbyggere, og har de senere år været en populær tilflytter by. Her er gode institutioner i byen samt et velfungerende skolebussystem - der bringer børnene til den nærliggende Bramsnæsvigsko­le flere gange om morgenen og om eftermiddagen, ligesom der er cykelsti til skolen. Indkøb kan nemt nås i nabobyerne Ejby og Hvalsø, hvor der er flere supermarkeder mv. I Kirke Sonnerup er der utrolig smuk natur lige uden for døren i form af åbne marker, vidder samt skov og ikke mindst Isefjorden, hvor der er optimale bade- og fi­ske­mu­lig­he­der.

Ejendommen indeholder: Entré med plads til sko og overtøj. Nydeligt toilet. 2 smukke stuer en suite med flotte plankegulve og herskabelig loftshøjde. Her er plads til stor sofagruppe samt spi­sear­ran­ge­ment. Rummeligt værelse, som tidligere har været en tredje stue og nemt kan reetableres hvis der er behov. Pænt Vordingborg køkken med masser af skabs- og arbejdsplads samt gode hvidevarer. 1. sal: Nyere istandsat badeværelse med lukket brusekabine. 3 rummelige værelser med en eminent udsigt fra kvistene - over byens tage og marker. Derudover er der god og tør kælder med mulighed for opbevaring mm. Der er isoleret udhus, som i dag benyttes til træningsrum. Her er ekstra toilet samt fyrrum. Derudover er der opvarmet garage med el-port samt værksted og brændeskur. Haven er hyggelig og ganske privat - med flere gode terrasser og hyggekroge, hvor som­mer­af­te­ner­ne kan nydes til fulde.

En ejendom fuld af muligheder og charme, der er lige til at flytte ind i!

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21

Oplysninger

Sagsnr.
43304611
Boligareal
122 m²
Kælder
14 m²
Vægtet areal
152 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
1.022 m²
Antal etager
3
Byggeår
1910
Energimærke
E
Liggetid
366 dage

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Vi vil gøre alt for hjælpe dig. Sagt på en anden måde - vil vil hoppe og springe for dig

Michael Marcussen

Ejendomsmægler MDE, Salgschef, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit.

michael@edc.dk27 26 07 28EDC Hvalsø

EDC Hvalsø

Hovedgaden 25, 4330 Hvalsø

433@edc.dk46 40 80 11