Villa fra EDC

Rødtjørnevej 25, Kirke Såby

4060 Kirke Såby

6/4 rum, 161 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar 1-plans villa i attraktivt kvarter!

Denne smukke rødstensvilla er beliggende i det hyggelige villakvarter Chri­sti­ans­min­de, centralt i Kirke Såby. Her er kort afstand til alle hverdagens fornødenheder, og så er det et utroligt børnevenligt kvarter. Den veldisponerede 1-plans villa er på hele 161 m2. og passer ideelt til børnefamilien med bl.a. 2 toiletter, gode værelser og store åbne alrum hvor familielivet kan trives. Derudover er der nyere tag, tagrender, isolering, vinduer, døre, køkken, badeværelse, gæstetoilet, indkørsel/udenoms belægning, dobbelt carport, spots, solcelleanlæg og meget andet. Dermed fremstår huset særdeles ind­flyt­nings­klar.

GPS - Søg på Elmevænget 2, 4060 Kr. Såby, da Rødtjørnevej 25 er ny udkørsel.

Ejendommen er yderst velbeliggende i Kr. Såby, som er en hyggelig landsby med et godt sammenhold. Byen byder på alt lige fra god folkeskole op til 9. klassetrin, institutioner, masser af for­skel­lig­ar­te­de idræts­fa­ci­li­te­ter, Dagli brugsen, pizzeria, forsamlingshus mm. Der er ligeledes gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der i form af bus­for­bin­del­ser, så man nemt kan nå de større om­kring­lig­gen­de byer som Hvalsø og Roskilde på kort tid. Derudover er Kr. Såby omkranset af smuk natur, hvor du både finder kuperet marker, skov og fjordene omkring Roskilde og Holbæk - så der er noget for en hver smag. København kan nås på ca. 35. min i bil. Sti for enden af vej til skolen og til store legeplads i kvarteret.

Ejendommen indeholder: Lys og indbydende entré. 3 gode soveværelser samt stort for­æl­dresove­væ­rel­se. Stort og skønt køkken/alrum og stue i ét. Vor­ding­borg­køk­ke­net er fra 2021, og her er masser af skabs- og arbejdsplads samt gode kva­li­tets­hvi­de­va­rer. Veldisponeret og rummelig, lys stue med masser af plads til både sofagruppe og stort spi­sear­ran­ge­ment. I stuen er der hyggelig brændeovn fra 2012, som nemt kan opvarme det store opholdsrum. Der er gulvvarme i den nedre del af stuen, samt store vinduespartier der kaster masser af lys til det skønne rum. Super flot badeværelse fra 2021 med smukke fliser, spartlede vægge, gulvvarme og dekorativ bruseniche med sprossede glas. Gæstetoilet opført i samme stil - ligeledes med gulvvarme. Stort og anvendeligt brygger med vaskesøjle, naturgasfyr samt store skydeskabe og opgang til loft. Der er skøn og privat have, hvor børnene kan lege - og hyggelig vestvendt terrasse hvor som­mer­af­te­ner­ne kan nydes til fulde. Derudover er der tilhørende, isoleret skur/værksted samt overdækket pergola.

Kom forbi og oplev denne flotte ejendom, som er hel ideel til børnefamilien!

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21

Oplysninger

Sagsnr.
43304801
Boligareal
161 m²
Vægtet areal
173 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
800 m²
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
C
Liggetid
295 dage

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Vi vil gøre alt for hjælpe dig. Sagt på en anden måde - vil vil hoppe og springe for dig

Michael Marcussen

Ejendomsmægler MDE, Salgschef, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit.

michael@edc.dk27 26 07 28EDC Hvalsø

EDC Hvalsø

Hovedgaden 25, 4330 Hvalsø

433@edc.dk46 40 80 11