Villa fra EDC

Hornsherredvej 290, Lyndby

4070 Kirke Hyllinge

4.995.000 kr.

5/3 rum, 153 m²

Fantastisk fjordvilla med havudsigt

Fantastisk liebha­ver­ud­sigt fra denne flotte fjordvilla på 153 kvm. med 91 kvm. kælder, hvoraf 42 kvm. er indbygget dobbelt garage. Der bygges p.t. en ejendom foran ejendommen med fladt tag, så udsigten på billederne er permanent, og taget efter tag­kon­struk­tio­nen er etableret på foranliggende bygning. Boligen her er bygget i 1988 og fremstår i generelt god stand, og udsigten over Roskilde Fjord er fri og vedvarende, da nabomark er lokalplanlagt som mark. Endvidere er der/vil blive tinglyst servitut om beplantnings høj­de­be­græns­ning på max. 3 m. på foranliggende grund, som skal bemærkes ikke er en del af ejendommen. Der er derfor ikke direkte adgang til fjorden fra ejendommen. På markarealet op til ejendommen er der der strand­byg­ge­li­ni­er helt oppe til vejen, så bebyggelse er forventelig ikke muligt her. Hvis du nyder fuglelivet omkring fjorden, vil du blive ekstra begejstret her, da Havørnen - med et vingefang på op til 2,5 m. - sædvanligvis yngler på halvøen Bognæs ofte lægger deres daglige rute forbi området såvel som du vil kunne nyde synet af rovfuglen blå kærhøg og mange andre forskellige fuglearter.

Fra ejendommen er der kun 4 km. til Hol­bæk­mo­tor­ve­jens til-/frakørsel 15, hvor der er også er ind­købs­mu­lig­hed hos den lokale SuperSpar butik. Kun 200 m. herfra er der indgang til Lindholm Skovene og de smukke varierende landskaber. Fra ejendommen er der skolebus til Kr. Hyllinge skole og kun ca. 3,5 km. til privatskolen, Sofiehøj friskole, som ligger vis a vis med Sæby Gershøj friluftsbad. Skal du invitere familien ud til middag, er der kort afstand til den smukt beliggende Gershøj kro og Hotel.

Husets indretning: Fantastisk lys stue med luft til luft varmepumpe, brændeovn og flot, flot, udsigt og med udgang til flot ud­sigtster­ras­se. Originalt, men rigtig pænt massivt, lys eg køkken/alrum med stor spiseplads. Lille bryggers med vask og skabe. 2 børneværelser, det ene med franske døre til køkken/alrum. Soveværelse med masser af skabe. Lækkert badeværelse med jacuzzi og stor muret bruseniche. I den høje underetage finder du også et kæmpe stort teenagerum/aktivitetsrum med luft til luft varmepumpe samt et originalt toilet/bryggers. Dobbelt muret garage med elektronisk port åbner.

Over­ta­gel­ses­da­gen forventes at blive omkring 1. februar 2023.

Grundværdi i denne opstilling er gældende fra 1/1-2023.

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Søren Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit og Jyske Kredit

san@edc.dk23 47 39 11EDC Hvalsø