Villa fra EDC

Pilevænget 2, Dåstrup

4130 Viby Sjælland

2.995.000 kr.

5/4 rum, 156 m²

Ind­flyt­nings­klar étplansvilla skønt beliggende i Dåstrup

?Særdeles velindrettet étplansvilla med Dåstrups måske skønneste beliggenhed. Huset fremstår ind­flyt­nings­klart og egner sig perfekt til en familie med? sin veldisponerede planløsning.
Huset indeholder god og rummelig entré, samt fordelingsgang til alle boligens rum. Herunder lækkert nyt køkken med køkken-ø. Dejlig rummelig opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet. Herfra direkte udgang til sydvestvendt terrasse og have. Herudover 4 skønne og rummelige soveværelser med gode in­dret­nings­mu­lig­he­der. Badeværelse med badekar, samt separat gæstetoilet.

Til huset hører stor flisebelagt forhave, samt indkørsel med carport. Herudover en yderst idyllisk baghave med flere hyggelige kroge, bålsted og et lille hyggeligt havehus, hvorfra udsigten over områdets grønne arealer kan nydes.

Dåstrup i Viby Sjælland er det helt perfekte sted for børnefamilier der især tiltrækkes af de skønne naturrige omgivelser samtidig med kort afstand til både indkøb, daginstitution samt skole. Byens børn kan nemt og sikkert komme omkring på velfungerende stisystemer. Byen har et godt naboskab og særdeles gode idræts­fa­ci­li­te­ter til både store og små. I kommer nemt til Roskildes attraktive centrum med masser af spændende forretninger, hyggelige spisesteder i alle kategorier samt gode tog­for­bin­del­ser til København og resten af Danmark. Roskilde kan nås i bil på ca. 10 min.
Alt i alt et utroligt dejligt, lyst og velindrettet hus med den helt rigtige placering.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Oscar Duvill

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

od@edc.dk61 20 33 4058 58 78 69EDC Poul Erik Bech