Villa fra EDC

Ejdamsvej 27, Vigersted

4140 Borup

5.495.000 kr.

6/4 rum, 265 m²

Ka­sta­nie­gaar­den v. Humleore skov - midt på Sjælland

Ved indgangen til kirsebæralléen, som fører til Humleore Skov, ligger Ka­sta­nie­gaar­den. Her er der ca. 2,5 tønderland at boltre sig på, hvilket giver fine muligheder for hobbydyr, frugthave, mv.

Selve boligen som byder på hele 265 kvm. udnyttet i 2 plan har en særdeles god atmosfære og som på mange gamle gårde på landet har man ofte et stort bryggers/baggang, spisekøkken med viktualierum - den fine entré med trappe til 1. salen og adgang til badeværelse med brus, stor opholdsstue med lysindfald fra øst, syd og vest samt udgang til terrassen - separat spisestue og et rum med gode muligheder for kreative udfoldelser eller som kontor/hobbyrum/atelier eller måske som ekstra værelse.

1. salen har stort repos, der fint kan anvendes til hjemmekontor. På hele den lange gang er der adgang til mange skabe, der er et stort for­æl­dresove­væ­rel­se med loft til kip, 2 store børneværelser, badeværelse med brus samt depot/kuffertrum.

Udlængerne omkring gårdspladsen har fået nye tage i 1999, og i dag fremstår der særdeles gode rum, anretter køkken, værksted, hobbyrum, garage samt en mægtig opvarmelig gildesal.

Nærmest boligen er der indrettet fint kontor/anneks med klinkegulv og ved siden af er der fyrrum med træpillefyr samt ekstra rum med adgang til gildesalen og trappe til det store loftsrum.

Ejendommen har hele 2 indkørsler, som fører frem til den rummelige gårdsplads, der omkranses af de 3 længer.

Bagved ejendommen ligger det oprindelige maskinhus, der fint kan indrettes til værksted for en håndværker eller et perfekt sted til veteranbiler, trailere, campingvogne eller andet stort materiel. Der er også mulighed for dyrehold, med de mange kvadratmeter grund er der gode muligheder for både ridebane og folde. Her er ligeledes mulighed for at udfolde sine grønne fingre og være selvforsynende med frugt og grøntsager.

På ejendommen er der gode muligheder for plads til flere generationer eller bofællesskab.

Vigersted byder på både skole til 9. klasse med fritidsordning, børnehus med vuggestue og børnehave, storslået natur, fuglereservat, og nem adgang til hele Sjælland, evt. via tog fra Borup Station.

Der er en meget aktiv idrætsforening med alt fra Zumba, crossfit, rulleskøjteløb og gymnastik for de mindste til fitnesscenter, spejdergruppe og en di­let­tant­for­e­ning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.